Naisten joukkueeseen lukuisia uusia kasvoja

30.6.2020

Munkkiniemeen saapuu tulevaksi kaudeksi liuta lupaavia nuoria pelaajia sekä myös yksi paluumuuttaja.

Uusina kasvoina Naisten edustukseen saapuu Tessa Virtanen (-97), Nea Kuisma (-99), Hanna Ahola (-04), Meri Damoiseaux (-01) sekä Rosa Lehti (-00). Lisäksi vuoden parhaimpana pelaajan Namikan edustuksessa palkittu ja kovaa jälkeä divarissa ahertanut Linda Hemman (-98) palaa naisten riveihin korisliigaan.

Tessa Virtanen (kasvattiseura OrJy) on pelannut 1-divaria lukuisia vuosia ja nyt takamies lähtee rookie kaudelleen Korisliigaan. 

Rosa Lehti (kasvattiseura PuHu) puolestaan lähtee kolmannelle liigakaudelleen, takanaan kaksi kautta HBA:ssa.

Nea Kuismalla (kasvattiseura KaPo) on kokemusta liigaympyröistä niin HBA:sta kuin HyPosta. Yhteensä 93 nuorten maaottelua pelannut sentteri tehtaili viime kaudella uransa parhaat tilastot HyPon riveissä. 

Meri Damoiseaux saapuu ToPoon kasvattiseurastaan HyPosta, jossa vikkelällä takamiehellä on kokemusta liigasta jo viiden kauden ajalta.

Suurlupaus Hanna Ahola (kasvattajaseura Wartti Basket) toipuu vielä edelliskauden polvileikkauksesta, mutta nuoresta iästään huolimatta on toivuttuaan valmis ottamaan harppauksen kohti liigaympyröitä.

Linda Hemmann (kasvattiseura Sykki) johti edelliskaudella Namikan naisia kapteenin viitta yllään ja oli samalla koko divarin kolmanneksi tehokkain pelaaja. Linda on edustanut ToPoa aiemmin niin junioreissa kuin edustusjoukkueessakin.

 

ToPo on tulevalla kaudella mahtavassa tilanteessa kun seuralle myönnettiin naisten Korisliigalisenssin lisäksi villikortti naisten 1-divisioonaan. Divaripaikka mahdollistaa seuralle mitä parhaimmat lähtökohdat naisten koripallon eteenpäinviemiselle ja toimii erinomaisena “porttina” juniorien ja Korisliigan välillä.

#topostrong #naistenkorisliiga #n1da #topofamily #helsinki #munkka #munkkiniemi