Tuomas Laine jatkosopimukseen

24.5.2019

Tumu ja Siltavahdin pokaali

ToPon fanien suosikkipelaajaksi itsensä pelannut Tuomas Laine on allekirjoittanut sopimuksen miesten edustusjoukkueeseen kaudesta 2019-2020.

Laineella on pitkä tausta ToPossa ja kirkkaimpana saavutuksena tähtipaidassa on A-poikien Suomen mestaruus -97 ikäluokan kanssa vuonna 2016. 

Tuomas palasi ToPon edustusjoukkueeseen edelliskaudelle vietettyään vuoden EBT:n paidassa 1B-divisioonassa, jossa Tumppi pääsi ottamaan isoa roolia joukkueessa ja jatkoi samalla polulla myös menneellä kaudella. Kaudella 18-19 Laine kirjautti tilastoikseen 7,4 pistettä, 2,7 syöttöä ja 1,7 riistoa. Tumpilla oli kaudella riistotilastossa mieletön putki kun piskuinen takuri nappasi pallon vastustajalta peräti 13 ottelussa perättäin.

“Hienoa päästä jatkamaan myös ensi kaudella ToPon paidassa. Toivottavasti saadaan taas tulevalla kaudella Mykkiin paljon porukkaa ja älyttömästi mölyä! -kommentoi Laine jatkosopimustaan.

ToPon GM Jussi Syrjänen on tyytyväinen Tuomaksen sopimuksesta. “Tuomas on joukkueen sytyttäjä molemmissa päissä kenttää ja hän tuo toivottua jatkuvuutta edustusjoukkueen kokoonpanoon. Joukkueen tavoitteena on pelata erittäin agressiivista puolustusta ja Tuomaksen vahvuudet tulevat sopimaan joukkueen pelitapaan mainiosti. Olen myös iloinen saadessamme Tuomaksen kaltaisen pelaajan joukkueeseen joka omaa pitkän ToPo-taustan.”

Tuomas palkittiin ToPo Päivillä edustusjoukkueen Siltavahdin pokaalilla. Siltavahdin pokaalia on jaettu kiertopalkintona jo 80-luvulta lähtien ja Tuomaksen nimi liitetään nimekkääseen joukkueen edustusjoukkueen pelaajia.

#topostrong #topofamily #m1da