Hallitus|Valmentajat

Vauhdikas Pirkka Street Basket Munkkiniemessä

13.5.2019

Munkan Paltsilla oli yli 400 alakoululaista viettämässä vuoden hauskinta koulupäivää! Kevään 2019 kiertueella järjestetään 19 katukoristapahtumaa yhdessä paikallisten seurojen ja K-kauppiaiden kanssa.

Pirkka Street Basket -kiertueen tapahtuma järjestettiin Munkkiniemen Paltsin kentällä. Mukana tapahtumaa mahdollistamassa oli K-Supermarket Munkin kauppiaat Sirkku ja Erkki Kääpä, jotka tarjosivat 400 koululaiselle terveelliset pelieväät ja seurasivat innoissaan vauhdikasta menoa. 

- Kun ajoimme kaupalta tänne pelipaikalle, oli isoja kouluryhmiä kulkemassa jonossa tänne samaan suuntaan. Siinä oli jopa sellaista suuren urheilujuhlan tuntua, totesi pilke silmäkulmassa kauppias Erkki Kääpä. 

- Mielellään tuemme junioriurheilua ja liikuntaa. Ja tätä menoa täällä katsoo mielellään, jatkoi Erkki Kääpä. 

K-Supermarket Munkki ja ToPo järjestivät tapahtuman yhdessä nyt toista kertaa. Kentänvalvojina ja kasausapuna tapahtumassa oli jälleen Munkkiniemen yhteiskoulun korispelaajia. Tiivis yhteistyö takasi sen, että tapahtumassa oli mahtava tunnelma ja mikä tärkeintä, lapset saivat nauttia hyvistä peleistä. 

Munkkiniemessä nähtiin tuttuja kasvoja myös Susijengistä ja Susiladiesistä, kun Susi-maskotti, Taru Tuukkanen ja Carl Lindbom olivat mukana tapahtumassa. Susi säväytti tanssitaidoillaan flossaten koululaisten mukana. Taru ja Calle sen sijaan pääsivät haastamaan joukkueita peleissä sekä jakamaan muutamia pelivinkkejä. 

- Calle kerto mulle, että jos on isompi pelaaja edessä niin pitää vaan ite pysyy myös siinä isona, kertoi ylpeänä Haukansilmä-joukkueessa pelannut Emil. 

ToPo kiittää K-Supermarket Munkkia, Munkkiniemen Yhteiskoulua ja Pirkka kiertueen väkeä erittäin onnistuneesta tapahtumasta! 

#topofamily #pikkusudet #pirkka #pirkkastreetbasket