Hallitus|Valmentajat

ToPo Miesten kokoonpano rakentuu hyvää vauhtia

22.6.2018

Torpan miehistö saavutti keväällä toisen perättäisen pronssisijan 1A-divisioonassa. Kauden 2018-2019 rosterin rakentaminen etenee täyttä höyryä.

Viime kauden miehistöstä on sopimukset toistaiseksi Miki Kuusiston ja Alvar Michelsenin kanssa. Miki “Taikuri” Kuusisto otti edelliskaudella isoja harppauksia pelinrakentajan tontilla ja ToPo-fanien kestosuosikilla on edessään ehkä toistaiseksi suurin läpimurtokausi. Alvar Michelsen väläytti ensimmäisellä ToPo kaudellaan osaamistaan lukuisia kertoja ja nuorten U18 maajoukkueeseen nousseelta laiturilta on lupa odottaa isoja asioita pelikentällä tulevalla pelikaudella.

Torpan kokoonpanoon tekee paluun edelliskaudella korisliigaa pelannut Cedric Latimer ja 1B-divisioonassa hurrikaanin lailla pyörinyt Tuomas Laine. ToPo yleisön sydämiin pelannut Cedu palaa Munkkaan Kotkasta isoin odotuksin. Toissakaudella ToPossa Cedric oli munkkalaisten ykkösaseita ja sarjan parhaita pelaajia. Tumppi Laine voitti ToPolle a-poikien Suomenmestaruuden vuonna 2016 ja nyt Tumpilla on reitti auki kohti isoa roolia ToPon edarissa vuoden EBT:ssä vietetyn kauden jälkeen.

Uutena kasvona ToPoon marssii Suomessa lähes 10 vuotta pelannut jokaisen valmentajan ja joukkueen unelmapelaaja Arsene Towa. Arsene tuo ToPoon kaivattua Rodman-tyylistä taistelua korin läheisyyteen ja antaa joukkueelle aina 100% niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Towa pukee Torpan tähtipaidan ylleen ensimmäistä kertaa urallaan ja voinemme jo nyt todeta että ToPo yleisö pääsee hurraamaan tälle kaverilla gamedaysta toiseen Munkan hornankattilassa.

Toiminnanjohtaja Suhonen on syystäkin mielissään solmituista sopimuksista, “Meillä on tässä viisi pelaajaa, joilta jokaiselta on odotettavissa erittäin iso kausi. Olen erittäin iloinen saadessamme takaisin Cedun ja Tumpin, jotka tuovat joukkueeseen taitoa, potentiaalia ja ToPo-henkeä.  Mikin ja Alvarin jatkaminen on puolestaan ollut erittäin korkealla prioriteettilistalla. Miki on jo osoittanut olevansa sarjan monipuolisimpia pelaajia, mutta siltikin näen että hänellä on vielä reilusti matkaa omaan potentiaaliinsa ja tästä pääsemme nauttimaan tulevalla kaudella. Allu puolestaan on hiomaton timantti, jolle povataan isoa läpimurtokautta. 

Arsene on ToPolle kultakimpale. Arsenen kaltaista pelaajaa ei toista ole saatavilla ja Towan saapuminen Munkkiniemeen on todella iso juttu. Levypallopeli on ollut viimeiset pari kautta meille yksi kompastuskivistä ja Arsenen mukaantulo saattaa nostaa joukkueen yhdeksi sarjan pelätyimmistä joukkueista, kommentoi Suhonen.

Lisää pelaajasopimuksia ja uutisia odotettavissa pian!

 

Sopimuspelaajat 2018-2019 (22.6.2018):

Miki Kuusisto

Tuomas Laine

Cedric Latimer

Alvar Michelsen

Arsene Towa