Hallitus|Valmentajat

Pieni Torpan Poika vaaan...!

16.2.2018

Voitonjuhlat alkoivat!
Itse voittoheitto!

Emil Djeenin voittokori sukkana sisään summerin soidessa ja sitä seurannut koko yleisön hurmiollinen tuuletus! (Tammikuun 29. päivänä, vuonna 2017 @Töölön Kisahalli)

Torpan Poikien 85-vuotisjuhlaottelu rakasta Espoolaista vihollista vastaan ei olisi voinut päättyä Torppalaisittain makeammin. 85-vuotista taivalta juhlittiin ennen ottelua juhlavin menoin niin kutsutilaisuudessa Kisahallilla kuin “nyky-ToPon” ydinperheisiin kuuluvien Kanteroiden luona. Koko #topofamily oli saapunut Kisahalliin ja virittäytyi tunnelmaan jo hyvissä ajoin kun Naisten joukkue oli aiemmin päivällä mutustellut Joensuun Katajan, jossa ylösheiton suoritti itse Felix “Fela” Paasonen, ToPon naiskoripalloilun perustaja sekä ensimmäisen miesten mestaruusvuoden 1960 päävalmentaja.
Uudenkarheat ToPo-tuotteet saatiin viime metreillä ulos ja Kisahallin lipunmyyntitasanteella kävi kova kauppa uusista tuotteista juhlahinnoin. Myyjinä toimi topolaisia naperoista isovanhempiin ja myyntitiskin yläpuolella yhdeksän mestaruusviiriä muistutti juhlavieraita Torpan Poikien miesten Suomenmestaruusvuosista 1960-1998 . Ylösheiton ToPo vs. Espoo United otteluun heitti Tom Hynninen, joka ei kuulu ainoastaan Torpan Poikien “Wanhan ToPon”-jäseniin, mutta on myös Touhun Pojat Lauttasaaren (ToPoLa) perustajajäseniä.
Hynnisen ylösheitosta kopin otti ensimmäisenä Cedric “Cedu” Latimer, joka oli päättänyt näyttää espoolaisille kaapin paikan heti alusta lähtien. Cedric viimeisteli ottelussa peräti 33 pistettä heittotarkkuudella 14/18 eikä vastustajien päävalmentaja Ville Neva löytänyt ratkaisuja miehen pysäyttämiseksi. Cedun ottelu oli kuin yhtä näytöstä alusta loppuun ja Espoon oli turvauduttava omaan hyökkäystaitoonsa a la Omar Calhoun (35p.) ja Jeb Ivey (17p.). Tämä oli tietysi mannaa yleisölle, joka pääsi todistamaan aivan uskomattoman huikeaa osaamista jossa ei kuitenkaan annettu senttiäkään anteeksi puolustuspäässä.
Ottelun tähdeksi nousi kuitenkin lopulta ToPon “Asterix” Emil Djeen, josta oli jo muodostunut fanien suosikki, mutta viimeisen sekunnin voittoheitollaan kirjautti itsensä ToPolaisten historian kirjoihin ja ikuisti ikimuistoisen hetken Munkkalaisten sydämiin.