Hallitus|Valmentajat

ToPolla iso sunnuntai: Tuplaottelu Kisahallissa!

28.1.2018

Naiset vs Honka klo 14:00 ja Miehet vs Kristika Turku klo 17:00

Torpan Pojat karjuvat sunnuntaina Töölön Kisahallissa. Ensin naisten voittamaton joukkue saa haasteen Espoosta kun rakas ja tuttu vastustaja Tapiolan Honka paikalle pyrkimyksenään Topon puhtaan saldon pilaaminen. Ottelu käynnistyy kello 14.00. 

Tapiolan Honka oli lähellä rikkoa Topon saldon jo kotiottelussaan marraskuun alussa. Silloin Topo käänsi tiukan pelin 79-76 voitoksi. 

Kyseisessä ottelussa Moona Hämäläinen loisti tekemällä komeat 21 pistettä ja kaapien 14 levypalloa. 

Topon kuuluisat kaksi tornia ovat olleet vastustajille pitelemättömiä. Hurrikaani Laura Saarinen on riehunut korialustoilla torjuen levyjä kaapien ja tilaa luoden. Moona Hämäläisen pehmeä viimeistely on yleensä syönyt loputkin pelihalut vastustajajoukkueilta. 

Naisten laaja rotaatio tuottaa vauhdikasta koripalloa. Onnistujat vaihtuvat pelistä toiseen ja aina löytyy joku ottamaan joukkueen harteilleen. 

”Pyrimme väsyttämään vastustajat nopealla pelillä ja hyödyntämään vahvaa korinaluspelaamistamme. Joukkue on laaja ja on ilo nähdä eri pelaajien nousevan jatkuvasti uudelle tasolle. Saa nähdä kuka sunnuntaina loistaa, mutta joukkue on hyvin latautunut ottamaan Hongan vieraaksi”, Coach Rauramo runoilee. 

Miesten ottelu käynnistyy kello 17.00. Nopea Hese-lounas väliin ja takaisin kisiksen värikkäille penkeille seuraamaan vauhtia ja vaarallisia tilanteita. 

Vastaan tuleva Kristika Turku on debytoinut 1-divisioona A:ssa erittäin positiivisesti sijoittuen tällä hetkellä sarjataulukossa neljänneksi. 

Joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa Topo käänsi vahvalla toisella puoliajalla vierasmatsin kuuden pisteen voitoksi. 

Topo-fanit pääsevät seuraamaan myös Topossa pitkään pelanneen Mikael”Ässä” Sandbergin paluuta Kisikselle. Ässä on operoinut 21.1 pisteen ja 11.1 levypallon keskiarvoilla. Milton Jennings saa todellisen suomalaisen haasteen korin alle. 

Topo operoi tällä hetkellä kovalla itseluottamuksella. Viiden voiton putki on nostanut Topon sarjan kakkoseksi, enää Märsky on edellä. 

LD Williams on löytänyt viimeisten otteluiden aikana aggressiivisuutensa ja löytänyt kolmosten lisäksi myös ajoväyliä korille. Myös levypallopelaaminen on ruvennut kiinnostamaan aiempaa enemmän. 

Suomalaisista Juuso Kauppinen heitto on kovassa vireessä ja Taikuri Kuusisto on pitänyt huolen pelin rytmityksestä ja haamusyötöistä. 

Katsotaan kuka kaivaa parhaan pelipäivänsä esille kello 17.00 alkavassa ottelussa? Jatkuuko Topon voittoputki jo kuuden mittaiseksi? Jokainen voitto parantaa mahdollisuuksia koko divarin voittoon playoffien kotietujen myötä. 

Saapukaa Kisikselle pitkän kaavan mukaan. 15 eurolla saa VIP-lipun molempiin otteluihin, joka pitää sisällään tarjoilun