Hallitus|Valmentajat

Hurrikaani iski Vantaalla!

27.11.2017

Laura "Hurrikaani" Saarinen

ToPo Naiset voittoon Vantaalla. Ringside kaatui lukemin 59-77!

Martinlaakson koulu on viime kausina aiheuttanut ToPo Naisille harmaita hiuksia ja eilinen ei ollut poikkeus.
ToPon hurjan 10-0 alun jälkeen Ringside Basket alkoi säkittää puolustuksessa korin alle ja Martsarin korit hylkivät ToPon heittopeliä. Siinä missä kotijoukkue osui kolkit jopa levyn kautta oli ToPon kolkkisarake murheellista luettavaa: Koko pelin kolmoset joukkueelta 4/24. Myös vaparilta esitykset olivat karmivat: 15/28.

Ringside tuli puoliaikaan mennessä lähes tasoihin ja katsojat lähtivät kahvittelemaan tilanteessa 34-36.
Ottelun toinen jakso on ainoa, jonka ToPo Naiset on tällä kaudella hävinnyt.

Heittopelin yskiessä ToPon twin towers Laku ja Mosse ottivat pelin haltuun. Saarinen oli ylivoimainen pelin jokaisella osa-alueella: 11 pistettä, 14 levypalloa, 5 blokkia, 5 syöttöä ja 2 riistoa on käsittämätön tilastorivi etenkin kun pelitilanneheitot upposivat 75 prosenttisesti ja vaparit yli 80 prosenttisesti.
Myös Hämäläinen oli tehokas: Pelitilanneheitot 6/8 ja kentän korkein pistesaldo 15. Moona pani myös yhden ToPon harvoista kolkeista pussiin, luonnollisesti omalta paikaltaan kaaren nupista.

Linda Hemmann oli joukkueen valopilkkuja tehden statsit 6/4 hyvällä prossalla vain 15 minuutissa.

Teri Stamps (14p) ja Laura Juhola (12p) aiheuttivat vastustajalle virhevaikeuksia. ToPon nopeita pointteja rikottiin pelissä yhteensä 9 kertaa. 

Naiset majailevat runkosarjan kärkipaikalla puhtaalla pelillä. BC Nokia - Naiset otti eilen vierasvoiton Namikasta Malmilla ja on yhtä selkeänä kakkosena yhdellä tappiolla. Muuten sarja on todella tasainen ja playoff-joukkueet ratkevat todennäköisesti vasta myöhään keväällä.

ToPo Naiset jälleen kotona (HUOM!) lauantaina 2.12. kun Mykissä pelataan pirteitä esityksiä väläytellyttä Turun Riennon Koripalloa vastaan. Ylösheitto tuolloin klo 15!

OUJEE!