Hallitus|Valmentajat

ToPolle toinen huippuvahvistus - Milton Jennings

15.8.2017

Jennings oli yliopistossa parhaimmillaan isoissa peleissä North Carolinaa ja Dukea vastaan

South Carolinan osavaltion ykköslupaus vuodelta 2009, Milton Jennings 206cm/100kg, liittyy ToPon edustusjoukkueeseen. Jennings oli lukiossa McDonald’s All American. Joukkueessa pelasivat tuolloin mm. DeMarcus Cousins, Derrick Favors ja Lance Stephenson.

Jennigsin neljän vuoden yliopistoura Clemsonin yliopistossa oli nousujohteinen. Kaksi viimeistä kautta
hän oli aloitusviisikossa. Senior-kauden tilastot olivat 10,2 pistettä ja 6,5 levypalloa ottelua kohden kivikovassa ACC-konferenssissa. Jennings ja ToPon toinen jenkki LD Williams ovat samaisesta college konferenssista ja tuntevat toisensa niiltä ajoilta.

Jennings:
-Tunnen LD:n ja uskon että pystymme auttamaan joukkuetta nousemaan uudelle tasolle. Olen kuullut ystäviltäni pelkkää hyvää Suomesta ja olen innoissani! Joukkueen tavoitteena on divarin mestaruus ja se oli iso osa päätöstäni lähteä
ToPoon.

Yliopiston jälkeen Jennings on pelannut Italian Serie A2:ssa (12,5pts/7,7reb) ja viime kaudella Sveitsin pääsarjassa (12,pts/9,1reb).

Valmentaja Pekka Konttinen:
-Milton monipuolisuus yhdistettynä koripalloilijan antropometriaan hakee vertaistaan. Sain myös Sveitsin valmentajalta erinomaista palautetta hänen motivaatiostaan ja työmoraalistaan. Palaset ovat nyt kohdillaan ja voimme alkaa toden teolla valmistautumaan kauteen.