Hallitus|Valmentajat

Topon miehille kaksi uutta kiinnitystä!

6.9.2016

Kauden 2016-2017 rosteri valmis ja joukkueen katseet siirtyvät harjoitusotteluiden ohella kohti kauden avausta Su 2.10. vierasottelulla Espoo Unditedia vastaan.

 

Torpan Pojat kiinnitti vajaa kuukausi ennen kauden alkua kaksi uutta pelaajaa kokoonpanoon. Tuoreimmat allekirjoitukset sopimuksissa ovat Orlando Taylorin ja Emil Djeenin käsialaa. Kyseessä on kaksi ison potentiaalin pelaajaa, joiden lähihistoria pitää sisällään muun muassa nuorten maaotteluita. 

Orlando Taylor (205/115kg) tuo korin alle kaivattua järkelemäisyyttä. 21-vuotias Taylor on motivoitunut kehittämään pelinsä seuraavalle tasolle Topon paidassa. Valmennuksen tavoite on paitsi saada Orlandosta tehoja irti, mutta myös kehittää samalla pelaajaa kauden aikana kohti tulevaisuuden haaveita. 

"Orlando tuo joukkueeseen kokoa ja fyysisyyttä. Kyseessä on valmentajan näkökulmasta upea mahdollisuus, sillä tässä on pelaaja jonka potentiaali ei lopu kesken. Valmista pakettia emme odotakaan saavamme ja Orlando on sitoutunut projektiin, jossa viemme hänen pelin osa-alueita kohti joukkueen ja hänen itse asettamiaan tavotteita", päävalmentaja Pekka Konttinen kommentoi. 

"Mahdollisuus pelata Topon legendaarisessa tähtipaidassa ei tule joka päivä vastaan. Olen tosi iloinen, että pääsen osaksi loistavaa joukkuetta, jossa kaikki pelaajat haluavat paitsi voittaa, mutta myös kehittyä. Joukkueessa on paitsi nuoruutta, mutta myös kokemusta. Cedu Latimer on muun muassa pelaaja, keneltä varmasti ammentaa paljon osa-alueita omaankin peliin treeneissä ja otteluissa", Orlando hehkuttaa. 

 

Toinen tuore kiinnitys on Orlandon kanssa viime talven Espanjassa Akatemiassa viettänyt Emil Djeen (183/80kg). 21-vuotias heittokone on myös täynnä potentiaalia tuoden takakentälle entisestään syvyyttä. 

"Emilin kiinnitys tarkoittaa, että meillä on entisestään enemmän vaihtoehtoja takakentän peluutukseen. Joukkue oli jo ennestään vaarallinen kaaren takaa, mutta nyt se on viimeistään todellinen pelote vastustajalle. Emilin potentiaali koripalloilijana on todella korkea, mutta toki hänenkin kanssaan on paljon vielä ulosmitattavana. Mahtava juttu, että joukkue on kokonaisuudessaan kasassa jo näin varhain ennen varsinaisen kauden alkua", Pekka Konttinen pohtii. 

 

Topon rosteri kaudelle 2016 on seuraava: 

Ilpo Pehkonen, Tuomas Laine, Miki Kuusisto, Juuso Kauppinen, Rasmus Marttinen, Nigel Moore, Emil Djeen, Cedric Latimer, Juho Hietanen, Orlando Taylor, Jonis Heikkinen, Joel Jokinen ja Matias Oksa.

 

Torpan Pojat on palaamassa nöyrästi, mutta itsevarmasti koriskartalle. "Budjetti on suunniteltu taloudelliset realiteetit edellä ja katseet on nyt  kiinnitetty ottelutapahtumien tuottamiseen sekä tulevaisuuden rakentamiseen pitkällä tähtäimellä", Janne Rauramo Topon taustatiimistä kertoo.