ToPon miesten joukkueeseen kovia nimiä!

9.6.2016

Welcome to ToPo-family Nigel!

Miesten joukkue palaa koriskartalle rytinällä. "Ipe" Pehkonen, Nigel Moore, Juuso Kauppinen ja Juho Hietanen ToPoon! Myös neljä A-poikien kultajoukkueen avainpelaajaa jatkaa miesten edarissa!

Nigel Moore ToPoon

Nigel (196cm, 35v) on todella laadukas pelaaja, joka tuo kokemuksen lisäksi lisäarvoa pelin jokaisella osa-alueella. Viime kaudella Moore kirjautti Porvoon riveissä huimat statsit: 13,6 pinnaa, 6,6 levyriä, 4,4 syöttöä ja 3,6 riistoa ottelua kohden. Moore on ideaali pelaaja auttamaan nuoria pelaajia eteenpäin rautaisella ammattilaistaustallaan. Nigel osallistuu myös seuran juniorivalmennukseen ensi kaudella.

Ipe is back!

ToPon kasvatti Ipe Pehkonen (181cm, 27v) tekee paluun Munkkaan käytyään Joensuussa ja Loimaalla hakemassa yhden Suomen mestaruuden, kolme hopeaa ja kaksi Suomen Cupin voittoa. Ipe on käytännössä kasvanut Paltsilla Munkassa ja onkin ToPolaisuuden ilmentymä. Viime kaudella Ipe ”palautteli” kakkosdirressä, mutta lähtee motivoituneena tulevaan. ”Meillä on hyvä nippu rakenteilla ja haluan olla mukana auttamassa ToPon nousuun!”  Taistelijana tunnettu Pehkonen on rutinoitunut pelinjohtaja ja ensi kaudella voi MYK:issä jälleen todistaa kuinka Ipe dyykkaa pallon kuin pallon omille.

Juuso Kauppinen (188cm, 22v) palaa ToPoon

Viime kaudella Järvenpäässä 15 pinnan keskiarvolla pisteitä tehtaillut Kauppinen kiinnostui välittömästi ToPon proggiksesta, kun kuuli seuran tekevän paluun miesten koriskartalle: ”Täällä on tutut taustat ja valmentajat, joten kotiin on helppo tulla”. ”Divari tulee olemaan todella tasainen, joten meidän täytyy treenata kovempaa ja laadukkaammin kuin muut”, Kauppinen jatkaa. Juuso lähettää myös ToPolaisille terveiset: ”Nähdään MYKissä, heitetään yläfemmat ja luodaan yhdessä hornankattilaan huikea tunnelma!”

Juho Hietanen (198cm, 25v) vahvistaa ToPon pitkää päätä

Hietanen on vahva ja atleettinen nelospaikan pelaaja. Viime kauden Juho pelasi Järvenpäässä Kauppisen tavoin. Hietasen statsit viime kaudelta olivat 7,9 pinnaa ja 4,4 levyriä. ”Odotin nousujohteisen Lappeenrannan kauden jälkeen viime vuodelta enemmän. Nyt on hyvät lähtökohdat mennä taas pelaajana eteenpäin”, Hietanen toteaa.

A-poikien kultajoukkueen avainpelaajat jatkavat seurassa

 -97-ikäluokan kultanipusta Rasmus Marttinen (190cm), Joel Jokinen (198cm), Matias Oksa (197cm) ja Tuomas Laine (182cm) ovat tehneet sopimuksen ensi kaudesta. ToPon tarkoitus on luoda omille junioreille kehityspolku kansalliselle huipulle ja pojilla on nyt huikea paikka mennä urallaan eteenpäin. Kovat nimet rosterissa mahdollistavat nuorille lupauksille mahdollisuuden haastaa itseään treeneissä päivittäin.