Hallitus|Valmentajat

Topo08-pojille kultaa aluefinaaleissa

28.4.2016

Tuoreilla kultamitalisteilla hymy herkässä.

Topo08-pojille kultaa aluefinaaleissa

Topo08-pojat ovat pelanneet kevätkauden vuotta vanhempien eli Mikropojat 07 III divisioonan pelejä. Kausi meni mainiosti, sillä pojat voittivat yhtä peliä lukuunottamatta kaikki kauden pelit. Jatkopeleissä poikien hyvä meininki jatkui. Kauden mittaan joukkue sai hyvää palautetta myös vastustajien leireistä – harvoin on kuulemma matsin jälkeen vastustajien pukuhuoneeseen tultu tarjoamaan pelaajille tuoreet korvapuustit.

 
Topo08-pojat ovat pelanneet syksystä lähtien myös Mikropoikien 07 II divisioonaa, hyvällä menestyksellä. Tässä sarjassa tuli runkosarjan voitto kun muutamat 2007 syntyneet pojat olivat peleissä mukana kauden mittaan.
 
Aluefinaaleihin iloisin mielin
 
Huhtikuun kolmantena viikonloppuna pelattuihin III divisioonan aluefinaaleihin lähdettiin intoa puhkuen.
 
Lauantain välieräottelussa Topo08 sai vastaansa varsin tutun vastustajan, EBT Blackin, joka oli kohdattu kauden aikana jo useasti. Ennakkosuosikin asemasta peliin lähtenyt Topo repäisi heti alkuun turvallisen kaulan ja johti peliä puoliajalle mentäessä. Kahdeksan pelaajan voimin pelannut Topo piti kentällä selvästi hauskaa ja tehtaili koreja vauhdilla. Ottelu päättyi Topon voittoon lukemin 36-18 ja finaalipaikka oli ansaittu.
 
Mestariksi vuotta vanhempien sarjassa
 
Sunnuntain finaaliottelussa pojat saivat vastaansa Porvoon Tarmon, jonka joukkue koostui puhtaasti 2007-syntyneistä eli vuotta vanhemmista pelaajista. Otto Kantero aloitti korin teon hienolla and-one korilla mutta täydellä ja varsin äänekkäällä vaihtopenkillisellä varustettu Porvoon Tarmo siirtyi johtoon ja hallitsi ottelua pitkään. Topo pysytteli kuitenkin hyvin koko ajan pelissä mukana ja fanikatsomo pisti parastaan kannustaessaan omiaan. Toinen ja kolmas erä mentiin tasaisesti muutaman pisteen erolla Porvoon säilyttäessä johtoasemansa. Porvoon johto venyi kuitenkin pahimmillaan jopa 8 pisteeseen ja viimeiseen erään lähdettiin tilanteesta 38-32.
 
Neljänteen erään lähdettiin siis kuuden pisteen tappioasemasta ja jännitys oli Summahallissa käsin kosketeltavaa. Torpan Pojista löytyi vielä taistelutahtoa ja kiistapalloihin tarrasi varsin päättäväisiä pikkumiehiä. Vastustaja ei tehnyt viimeissä erässä pistettäkään ja näin trillerimäisen jännittävä ottelu päättyi lopulta tiukasti lukemiin 38-42 eikä summerin soidessa riemulla ei ollut rajaa. Pojat juhlivat voittoa ja aluemestaruutta ammattilaisten elkein.

 
Oma turnaus MYKissä 5.5.
 
Topon -08 pojat järjestävät helatorstaina 5.5. MYKissä oman turnauksen, johon on kutsuttu muita 2008 syntyneiden joukkueita pelaamaan. TERVETULOA katsomaan ja kannustamaan.
 
 
 
Isot kiitokset joukkueen valmentajille Timo Parviaiselle ja Zdenka Cvetinovicille kuluneesta kaudesta! Nyt odotellaan koulujen loppumista, Muncca Campia ja kesätreenien alkamista.