Hallitus|Valmentajat

Puheenjohtajan tervehdys

6.5.2015

Kiitos kuluneesta kaudesta, aurinkoista kevättä ja nähdään ToPo -päivillä!

 

 

 

 

 

 

 

 

Tervehdys ToPolaiset !

 

Kausi on viittä vaille päätöksessään ja ensi viikolla vietetään perinteisiä ToPo -päiviä. Mennyt koriskausi on tarjonnut paljon jännittäviä pelejä, tsemppiä niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin.

 

Kulunut vuosi on ollut ToPossa nousujohteinen ja voisi jopa puhua UUDEN ToPon tulemisesta.Tullessani puheenjohtajaksi kaksi vuotta sitten asetin seuralle kolme tavoitetta: velattomuus, jäsenmäärän tuplaaminen sekä seuran tarjoama mahdollisuus pelata ToPossa aina mikroista korkeimmalle sarjatasolle asti. Ilokseni voin nyt todeta, että kaikki nämä asettamani tavoitteet tullaan saavuttamaan tämän vuoden aikana.

 

Velkojen maksun jälkeen on aika lähteä kehittämään seuran toimintaa ja luoda strategia tuleville vuosille. Lähiajan suunnitelmissa on vuokrata seuralle oma toimistotila Munkasta, josta käsin päivittäistä toimintaa voidaan keskitetysti johtaa ja koordinoida. Toinen näkyvä muutos on seuran yhtenäisten peliasujen ja logon uudistaminen. Valmentajatilanne on hyvä ja kuhunkin ikäluokkaan on tarjota osaava ja motivoitunut valmentaja. On hienoa, että seuraan on palannut sekä seuratoiminnan pyörittämiseen että valmennustehtäviin moni vanha ToPolainen.

 

Jäsenmäärän on kasvanut ja tuplaantunut tavoitteiden mukaisesti n. 250 junnuun. Varsinkin nuorimpiin ikäluokkiin mikroihin ja mineihin on tyttö- ja poikapuolella ollut käynnissä varsinainen buumi kuluvan vuoden aikana. Unohtaa ei toki sovi myöskään uutta Rookies -joukkuetta, joka koostuu seniori-ikäisistä ToPolaisista naisista ja miehistä.

 

ToPossa löytyy joukkueita lähes kaikista ikäluokista seuran tarjotessa mahdollisuuden edetä tyttö- ja poikapuolella valtakunnallisiin Naisten ja Miesten Korisliigassa pelaaviin joukkueisiin. ToPo Naisten joukkue saavutti hienosti kuluneella kaudella pronssimitalin ja yhteistyö Helsinki Seagullsin kanssa on jatkunut tänäkin vuotena tiiviinä. Juniorijoukkueet ovat menestyneet upeasti valtakunnallisissa sarjoissa tuoden seuralle useita mitaleja eri ikäluokissa.

 

Kaikki tämä ei olisi mahdollista ilman ammattitaitoisia ja motivoituneita valmentajia sekä taustalla joukkuetta pyörittäviä ja kannustavia vanhempia. Tästä kaikille teille suuret kiitokset omasta ja ToPon puolesta!

 

Kuten muutama vuosi sitten toin esille, mitään edellä mainituista tavoitteista ei ole ollut mahdollista saavuttaa ilman seuran sisällä tapahtuvaa pitkäjänteistä seuratoimintaa, hyvää yhteistyötä ja yhteistä tahtoa. ToPolaisuus on sydämen asia ja yhteen hiileen puhaltamista.

 

Toivotan kaikille ToPolaisille ja koko ToPo -perheelle oikein hyvää ja aurinkoista alkanutta kevättä ja iloista tulevaa ToPo -päivää!

 

Koristerveisin,

 

Karru Leppänen

Pj / ToPo Juniorit ry

 

 

 

 

ToPo Juniorit Ry