Hallitus|Valmentajat

Janne Rauramo Naisten I-divarin valmentajaksi

29.4.2015

ToPo on allekirjoittanut valmentajasopimuksen Janne Rauramon kanssa, joka valmentaa N1D joukkuetta kaudella 2015-2016. Joukkueinfo liittyen ensi kauteen ja kesäharjoitteluun pidetään toukokuun puolivälissä.

Janne on valmentanut ToPossa useiden kausien aikana eri ikäisiä juniorijoukkueita.

Hän käy parasta aikaa liiton valmentajakoulutusta ja on sitoutunut kehittämään valmennuksellisia taitojaan liiton valmentajakoulutusohjelman mukaisesti.
 
Pelaajana Janne oli ToPon juniorikasvatti, kävi vuoden Yhdysvalloissa hakemassa oppia
ja kokemusta, jonka jälkeen pelasi Korisliigaa Tapiolan Hongan edustusjoukkueessa.
Muistoksi jäi yksi SM-pronssimitali.
 
"Ajatukseni on, että kilpailemme mahdollisimman korkealla tasolla ja kehittymme sekä yksilöinä että joukkueena. N1D harjoittelee ensi kaudella 3-4 kertaa viikossa, jotta pystymme  saavuttamaan yhdessä asetettavat tavoitteet. "
-Janne toteaa. 
 
"Tavoitteena on myös tehdä sujuvaa yhteistyötä naisten edustusjoukkueen kanssa ja mahdollistaa motivoituneille pelaajille reitti kohti liigaympyröitä. Vastuullinen rooli ja suoritukset N1D peleissä toimisivat näin ponnahduslautana peliajan saamiseksi myös liigatasolla." 
 
"Lisäksi A-junioriyhteistyötä tiivistetään siten, että pelitapaa ja -systeemejä harmonisoidaan ja tarjotaan myös halukkaille A-tytöille mahdollisuus päästä sisään naisten valtakunnallisiin peleihin."
 
"Koriksen täytyy olla kivaa!"
 
Jos olet halukas pelaamaan ToPon N1D-joukkueessa, ota yhteyttä!
 
Yhteystiedot:
Janne Rauramo
Päävalmentaja ToPo N1D
p. 045-2610276
janne.rauramo@gmail.com