Kolme A-poikaa maajoukkueryhmään

31.3.2015

A-poikien SM-finaaleihin taistelleesta ToPo97-ryhmästä kolme pelaajaa on nimetty kevään maajoukkueleirille. Remu Raitanen on ollut jo vuosia maajoukkueen vakiokalustoa. Nyt kutsun leirille saivat myös Henri Kantonen ja Rasmus Marttinen.

Hienoa, että myös liitossa on huomattu ToPo:n tekemä työ ja 97-syntyneitten timanttinen ryhmä. Maajoukkuekutsuja on vuosien varrella nimittäin tippunut aika kitsaasti Torpan Poikien postiluukuista...

A-pojat lähtee pääsiäisenä valmistautumaan SM-finaaleihin Södertäljen perinteiseen Scania Cupiin. ToPo saa kovaa sparria ruotsalaisilta, tanskalaisilta ja norjalaisilta joukkueilta. ToPo on lähdössä keskiviikkoillan laivalla (1.4.). Tätä kirjoitettaessa lakonuhka on päällä, mutta keskiviikkona laivojen pitäisi varmasti kulkea. Paluu on sitten toinen juttu. No, pääseehän Ruotsista junalla ja bussilla Haaparannan kautta!

A-poikien SM-finaalit alkavat lauantaina 11. huhtikuuta klo 15 Lahdessa. Sunnuntaina pelataan Munkkiniemen Yhteiskoululla kello 16.15.. Jos kolmanteen otteluun mennään, se pelataan tiistaina 14. huhtikuuta Lahden NMKY:n kotikentällä.