Ajankohtaista

ToPon A-poikien ryhmästä valittiin Märskyn korisjoukkueeseen koululaisten MM-kisoihin Kiinaan 6 pelaajaa. Juuso Kauppinen, Joni Herrala, Aapeli Huovinen, Topias Suortti, Lassi Kainulainen ja Mika Nuolivirta ovat edustaneet hienosti seuraamme, maatamme sekä Mäkelänrinteen urheilulukiota. Valmennuspuolella on myös mukana ToPon värejä sillä TomPon kapteeni Mikko Pehkonen toimi joukkueen huoltajana ja valmentajana Juha Dahlströmin apuna.
Upeasti läpi vuoden pelannut 99-poikien joukkue päätti kautensa korkealle arvostetun Scania Cupin voittoon. Tehokkaasti harjoitellut ryhmä pokkasi ansaitut kultamitalit kevään huipennuksessa Södertäljessä. Loppuottelussa kaatui hyvin taistellut ja etevästi valmennettu helsinkiläinen MaSu numeroin 67-26.
ToPo:n C97-pojat ovat kiertäneet syksystä lähtien Nuorten Euro-Liigaa (EYBL) eli vyön alle on kertynyt yhteensä 15 kansainvälistä ottelua. Päättyvällä kaudella 1997-syntyneet ovat olleet nuorin EYBL:iin osallistuva ikäluokka ja matseja on tarjolla tästä kolmeksi kaudeksi eteenpäin.
RSS ATOM