Ajankohtaista

ToPon A-juniorit ja ToPo Akatemia etsivät tulevalle kaudelle otteluihinsa toimitsijoita. Otteluihin tarvitaan kirjanpitäjä, kello, 24-sek. ja tilastoija. Työstä maksetaan korvaus. Halukkaat voivat ottaa yhteyttä Lea Rajalaan (puh: 0500-439 712 tai sähköposti lea.rajala@nsn.com ).
A -poikien vanhempainilta järjestetään ToPon toimistolla Solnantie 34 D tiistaina 23.8 klo 18:00.
Yhdysvalloissa Central Michiganin Yliopistossa viime kaudet pelannut 23-vuotias sentteri Kaihla Szunko vahvistaa ToPon SM-naisjoukkuetta. Voimakasrakenteinen 185-senttinen amerikkalainen korinaluspelaaja tuo ToPolle haluttua korinteko- ja levypallovoimaa Taru Tuukkasen siirryttyä Espanjaan pelaamaan
ToPo Akatemia aloittaa taas harjoittelunsa kesätauon jälkeen, ensimmäiset treenit maanantaina 25.7.11 klo 19:30 Kisahallissa.
ToPo:n junioreiden kehitysjoukkue ToPo Akatemia järjestää golf-kilpailun lauantaina 23.7 Gumbölessä. Osallistumalla kisaan ja maksamalla sen osallistumismaksun, tuet samalla joukkueen ensi kauden toimintaan.
'Odotamme ilolla uutta kautta, sillä mennyt kausi oli meille sarjanousijalle todella hieno, vaikka hävisimme niukasti loppuottelupaikan ja mitalin' kertoo vuoden valmentajatittelin pokannut päävalmentajana jatkava Mikko Kurki. 'Tällä hetkellä meillä on sopimukset Alli Arppen, Anette Juvosen, Ellen Nurmen, Laura Saarisen ja Hanna Valkeisen kanssa. A-tyttöjen SM-kultaa voittaneesta joukkueeststa jatkavat nyt myös naisten SM-sarjassa Fiina Oljemark, Sophie Weckström ja Saara Wahlgren. Joukkueemm kokoonpano täydentyy lähiaikoina vielä muutamalla mielenkiintoisella nimellä.'
Topo juniorit ry ja kokenut nuorten SM-sarjavalmentaja Toni Peltola ovat allekirjoittaneet sopimuksen C-poikien päävalmentajuudesta. Topon C-pojat tulevat ensi kaudella taistelemaan paitsi SM-sarjan voitosta, niin myös menestyksestä raudanlujassa pohjoiseuroopan liigassa, NEYBL:ssa.
Topon mini- ja mikrotyttöprojektit(ikäluokat synt. 2000-2008) ovat lähteneet vauhtiin hienosti. Valmennustiimit ovat yhtä valmentajaa vaille valmiit ja ensimmäinen uusi pelaaja on jo ilmoittautunut tulevansa meille "try-outeille". Tilanne on siis vähintäänkin lupaava hienolle kaudelle 2011-2012. Mini- ja Mikrotytöille pidetään vielä yhdet yhteisharjoitukset ensi torstaina 30.6 klo 17-18.30 Meilahden urheilupuiston minikoripallokentällä. Toivottavasti säät suosii ja mahdollisimman moni pääsee paikalle. Anssi
"Odotamme innolla uutta kautta, sillä mennyt kausi oli meille sarjanousijalle todella hieno vaikka hävisimmekin niukasti loppuottelupaikan ja mitalin" kertoo päävalmentaja Mikko Kurki. "Tällä hetkellä meillä on sopimukset Alli Arppen ja Hanna Valkeisen kanssa. A-tyttöjen SM-kultaa voittaneesta joukkueesta jatkavat nyt myös naisten SM-sarjassa Fiina Oljemark, Sophie Weckström ja Saara Wahlgren. Joukkueemme kokoonpano täydentyy lähiaikoina vielä muutamalla mielenkiintoisella nimellä."
RSS ATOM