Ajankohtaista

Päättyneen kauden ikäryhmien parhaiden palkitseminen ja julkistus pidetään kesäleirin yhteydessä 8.6. keskiviikkona iltapäivällä klo 16-18.
Torpan Pojat järjestää avoimet harjoitukset 1996 ja 1997 syntyneille pojille. Harjoitukset on tarkoitettu kaikille Torpan Poikien B-juniori joukkueissa harjoittelusta ja pelaamisesta kiinnostuneille pelaajille. Tervetulleita harjoituksiin ovat kaikki seurassa jo kaudella edellisellä kaudella pelanneet, sekä sellaiset pelaajat, jotka ovat kiinnostuneita pelaamaan ToPo:ssa kaudella 2011-2012
ToPo jatkaa naisten SM sarjassa ja tarjoaa täyden tyttö- ja naiskoripalloilun ohjelman kaudella 2011-12. ToPo tarjoaa ainoana Helsingin seurana tytöille ja naisille täyden ohjelman pikkujunnuista aina SM-joukkueeseen asti.
Tervetuloa Haagaan pe 13.5. klo 18 alkavaan otteluun. Katsomoon mahtuu ja otteluun on vapaa pääsy.
ToPo:n C-pojat päätti kautensa hienoimmalla mahdollisella tavalla Suomen mestaruuteen. Vierumäen loppuottelussa sunnuntaina ToPo kaatoi Hongan pistein 50-47 (36-21).
ToPo junioreiden joukkueen nimi muuttuu miesten I divisioonassa. Viime kaudella TomPo:n nimellä pelannut joukkue muuttaa nimensä ToPo Akatemiaksi.
ToPon A-poikien ryhmästä valittiin Märskyn korisjoukkueeseen koululaisten MM-kisoihin Kiinaan 6 pelaajaa. Juuso Kauppinen, Joni Herrala, Aapeli Huovinen, Topias Suortti, Lassi Kainulainen ja Mika Nuolivirta ovat edustaneet hienosti seuraamme, maatamme sekä Mäkelänrinteen urheilulukiota. Valmennuspuolella on myös mukana ToPon värejä sillä TomPon kapteeni Mikko Pehkonen toimi joukkueen huoltajana ja valmentajana Juha Dahlströmin apuna.
Upeasti läpi vuoden pelannut 99-poikien joukkue päätti kautensa korkealle arvostetun Scania Cupin voittoon. Tehokkaasti harjoitellut ryhmä pokkasi ansaitut kultamitalit kevään huipennuksessa Södertäljessä. Loppuottelussa kaatui hyvin taistellut ja etevästi valmennettu helsinkiläinen MaSu numeroin 67-26.
ToPo:n C97-pojat ovat kiertäneet syksystä lähtien Nuorten Euro-Liigaa (EYBL) eli vyön alle on kertynyt yhteensä 15 kansainvälistä ottelua. Päättyvällä kaudella 1997-syntyneet ovat olleet nuorin EYBL:iin osallistuva ikäluokka ja matseja on tarjolla tästä kolmeksi kaudeksi eteenpäin.
RSS ATOM