Hallitus|Valmentajat

Ajankohtaista

ToPo -98 on aktiivinen ja menestyvä joukkue, jonka ensikauden tavoiteet ovat menestyminen C-junioreiden SM-sarjassa sekä osallistuminen nuorten euroliigan NEYBL:iin. NEYBL:stä lisätietoa löytyy osoitteesta http://www.neybl.lv/public/?id=75&ln=en Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, niin ota yhteyttä joko joukkueenjohtaja Pasi Viitaharju p. 050 33 22 476 pasi.viitaharju@fi.abb.com tai Aapo Heinonen p. 045 1244 584 aapo.heinonen@topo.fi Tervetuloa mukaan
ToPo -98 ensikauden yksi päätavoite on osallistuminen erittäin kovatasoiseen nuorten euroliigaan NEYBL:n. ToPo:ssa on ollut jo jonkin aikaa perinteenä, että jokainen ikäluokka lähtee NEYBL:n hakemaan kokemusta kovista kansainvälisistä peleistä. Meille on otteluohjelmassa merkitty turnaukset Riikaan, Moskovaan ja Pietariin. Turnauksissa meille kertyy ensikaudella 15 kovatasoista peliä, sellaisia koripallon suurseurojen junioreita vastaan, kuin esimerkiksi Marciulionis ja Moskovan CSKA.
ToPo -98 on aloittanut valmistautumisen tulevaan kauteen. Joukkueen toimihenkilöiksi on valittu seuraavat henkilöt: Joukkueenjohtaja Pasi Viitaharju pasi.viitaharju@fi.abb.com 050 33 22 476 NEYBL avustaja Sami Banafa Rahastonhoitaja Essi Virtanen
Nuorten maajoukkueet suuntaavat 1.6. alkaviin PM-kilpailuihin mukanaan joukkoa ToPon nuoria lupauksia. Solnassa pelattavassa turnauksessa ratkotaan mestaruudet alle 18-vuotiaissa tytöissä ja pojissa sekä alle 16-vuotiaissa tytöissä ja pojissa.
Kevään klassikko ToPo97-Vanhemmat pelattiin maanantaina 30. toukokuuta Meilahden kentällä. C-poikien Suomen mestarit eivät aivan pysyneet vanhempien vauhdissa, mutta selvästi geeniperimä on kauden aikana kehittynyt.
HEIPPA!! JOUKKUE TARVITSEE UUSIA PELAAJIA!! JOS OLET KIINOSTUNUT TÄSTÄ UPEASTA LAJISTA JA HALUAT TULLA TOPOON PELAAMAAN NIIN TERVETULOA!! HARJOITUKSET ALKAVAT ELOKUUN ALUSSA!! OTA MINUUN ROHKEASTI YHTEYTTÄ!! T.JOKKE 0503444145
Topo Academy Golf (28.5.2011)
Kutsu Topo Academy-Golfkilpailuun Aika: Lauantai 23.7.2011 Klo 09.00 Yhteislähtö Paikka: Gumböle Golf, Gumbölentie 20 Pelitapa: Tasoituksellinen Pistebogey (Miesten ja Naisten sarja), tasoitusrajat miehillä 30,0 ja naisilla 36,0, Lisäksi Erikoiskilpailuja Hinta: 100 euroa (Green fee, ruoka, tuki Academylle), suoritetaan käteisenä ennen tiiausta caddiemasterille.
Tyttöjunioreiden kesäharjoittelun suunnittelu etenee. Tässä tietoja: A-tytöt Valmentaja Santtu Koskinen suunnittelee ohjelman ja sen toteuttaminen alkaa kesäkuun alussa. Osa ohjelmasta tehdään naisten ryhmän kanssa yhdessä. Kesäharjoitteluun osallistuvat kaikki -95 syntyneet ja sitä vanhemmat A-juniorit, joilla on tähtäimenä kilpakoripalloilu ensi kaudella. A-juniori-ikäiset harrastajatoiminnan kesäharjoittelijat voivat myös halutessaan olla yhteydessä Alli Arppeen (ks alla). Nuoremmat a-juniorit (95) liittyvät Santtu Koskisen ryhmään matkansa jälkeen. B-tytöt Alli Arppe suunnittelee ja vetää b-ikäisten tyttöjen kesäharjoittelun. Sekä kilparyhmään aikovat, että harrastajat tulevat saamaan lisää tietoa harjoituksista. Harjoittelu alkaa todennäköisesti topon kesäleirien jälkeen. Kiinnostuneet voivat jo nyt tiedustella asiaa Allilta.
Päättyneen kauden ikäryhmien parhaiden palkitseminen ja julkistus pidetään kesäleirin yhteydessä 8.6. keskiviikkona iltapäivällä klo 16-18.
Torpan Pojat järjestää avoimet harjoitukset 1996 ja 1997 syntyneille pojille. Harjoitukset on tarkoitettu kaikille Torpan Poikien B-juniori joukkueissa harjoittelusta ja pelaamisesta kiinnostuneille pelaajille. Tervetulleita harjoituksiin ovat kaikki seurassa jo kaudella edellisellä kaudella pelanneet, sekä sellaiset pelaajat, jotka ovat kiinnostuneita pelaamaan ToPo:ssa kaudella 2011-2012
RSS ATOM