Hallitus|Valmentajat

Ajankohtaista

Topon mini- ja mikrotyttöprojektit(ikäluokat synt. 2000-2008) ovat lähteneet vauhtiin hienosti. Valmennustiimit ovat yhtä valmentajaa vaille valmiit ja ensimmäinen uusi pelaaja on jo ilmoittautunut tulevansa meille "try-outeille". Tilanne on siis vähintäänkin lupaava hienolle kaudelle 2011-2012. Mini- ja Mikrotytöille pidetään vielä yhdet yhteisharjoitukset ensi torstaina 30.6 klo 17-18.30 Meilahden urheilupuiston minikoripallokentällä. Toivottavasti säät suosii ja mahdollisimman moni pääsee paikalle. Anssi
"Odotamme innolla uutta kautta, sillä mennyt kausi oli meille sarjanousijalle todella hieno vaikka hävisimmekin niukasti loppuottelupaikan ja mitalin" kertoo päävalmentaja Mikko Kurki. "Tällä hetkellä meillä on sopimukset Alli Arppen ja Hanna Valkeisen kanssa. A-tyttöjen SM-kultaa voittaneesta joukkueesta jatkavat nyt myös naisten SM-sarjassa Fiina Oljemark, Sophie Weckström ja Saara Wahlgren. Joukkueemme kokoonpano täydentyy lähiaikoina vielä muutamalla mielenkiintoisella nimellä."
ToPo -98 on aktiivinen ja menestyvä joukkue, jonka ensikauden tavoiteet ovat menestyminen C-junioreiden SM-sarjassa sekä osallistuminen nuorten euroliigan NEYBL:iin. NEYBL:stä lisätietoa löytyy osoitteesta http://www.neybl.lv/public/?id=75&ln=en Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, niin ota yhteyttä joko joukkueenjohtaja Pasi Viitaharju p. 050 33 22 476 pasi.viitaharju@fi.abb.com tai Aapo Heinonen p. 045 1244 584 aapo.heinonen@topo.fi Tervetuloa mukaan
ToPo -98 ensikauden yksi päätavoite on osallistuminen erittäin kovatasoiseen nuorten euroliigaan NEYBL:n. ToPo:ssa on ollut jo jonkin aikaa perinteenä, että jokainen ikäluokka lähtee NEYBL:n hakemaan kokemusta kovista kansainvälisistä peleistä. Meille on otteluohjelmassa merkitty turnaukset Riikaan, Moskovaan ja Pietariin. Turnauksissa meille kertyy ensikaudella 15 kovatasoista peliä, sellaisia koripallon suurseurojen junioreita vastaan, kuin esimerkiksi Marciulionis ja Moskovan CSKA.
ToPo -98 on aloittanut valmistautumisen tulevaan kauteen. Joukkueen toimihenkilöiksi on valittu seuraavat henkilöt: Joukkueenjohtaja Pasi Viitaharju pasi.viitaharju@fi.abb.com 050 33 22 476 NEYBL avustaja Sami Banafa Rahastonhoitaja Essi Virtanen
Nuorten maajoukkueet suuntaavat 1.6. alkaviin PM-kilpailuihin mukanaan joukkoa ToPon nuoria lupauksia. Solnassa pelattavassa turnauksessa ratkotaan mestaruudet alle 18-vuotiaissa tytöissä ja pojissa sekä alle 16-vuotiaissa tytöissä ja pojissa.
Kevään klassikko ToPo97-Vanhemmat pelattiin maanantaina 30. toukokuuta Meilahden kentällä. C-poikien Suomen mestarit eivät aivan pysyneet vanhempien vauhdissa, mutta selvästi geeniperimä on kauden aikana kehittynyt.
HEIPPA!! JOUKKUE TARVITSEE UUSIA PELAAJIA!! JOS OLET KIINOSTUNUT TÄSTÄ UPEASTA LAJISTA JA HALUAT TULLA TOPOON PELAAMAAN NIIN TERVETULOA!! HARJOITUKSET ALKAVAT ELOKUUN ALUSSA!! OTA MINUUN ROHKEASTI YHTEYTTÄ!! T.JOKKE 0503444145
Topo Academy Golf (28.5.2011)
Kutsu Topo Academy-Golfkilpailuun Aika: Lauantai 23.7.2011 Klo 09.00 Yhteislähtö Paikka: Gumböle Golf, Gumbölentie 20 Pelitapa: Tasoituksellinen Pistebogey (Miesten ja Naisten sarja), tasoitusrajat miehillä 30,0 ja naisilla 36,0, Lisäksi Erikoiskilpailuja Hinta: 100 euroa (Green fee, ruoka, tuki Academylle), suoritetaan käteisenä ennen tiiausta caddiemasterille.
Tyttöjunioreiden kesäharjoittelun suunnittelu etenee. Tässä tietoja: A-tytöt Valmentaja Santtu Koskinen suunnittelee ohjelman ja sen toteuttaminen alkaa kesäkuun alussa. Osa ohjelmasta tehdään naisten ryhmän kanssa yhdessä. Kesäharjoitteluun osallistuvat kaikki -95 syntyneet ja sitä vanhemmat A-juniorit, joilla on tähtäimenä kilpakoripalloilu ensi kaudella. A-juniori-ikäiset harrastajatoiminnan kesäharjoittelijat voivat myös halutessaan olla yhteydessä Alli Arppeen (ks alla). Nuoremmat a-juniorit (95) liittyvät Santtu Koskisen ryhmään matkansa jälkeen. B-tytöt Alli Arppe suunnittelee ja vetää b-ikäisten tyttöjen kesäharjoittelun. Sekä kilparyhmään aikovat, että harrastajat tulevat saamaan lisää tietoa harjoituksista. Harjoittelu alkaa todennäköisesti topon kesäleirien jälkeen. Kiinnostuneet voivat jo nyt tiedustella asiaa Allilta.
RSS ATOM