Hallitus|Valmentajat

Ajankohtaista

ToPon A -pojat osallistuvat EHBT -turnaukseen kahdella joukkueella, toinen kutsusarjaan ja toinen kilpasarjaan. Ottelutulokset päivittyvät sivuillemme reaaliajassa, katso tulokset oheisen linkin takaa.
Koripallon miesten I divisioonassa pelaava ToPo Akatemia on tehnyt tulevan pelikauden mittaisen sopimuksen Kuuban maajoukkueessa pelanneen Alexis Lavastida Leen kanssa. Takamiehen paikalla pelaava 188 senttimetrinen Lavastida on viisinkertainen Kuuban mestari. Maajoukkueessa hän on pelannut vuodesta 1998.
ToPon A-juniorit ja ToPo Akatemia etsivät tulevalle kaudelle otteluihinsa toimitsijoita. Otteluihin tarvitaan kirjanpitäjä, kello, 24-sek. ja tilastoija. Työstä maksetaan korvaus. Halukkaat voivat ottaa yhteyttä Lea Rajalaan (puh: 0500-439 712 tai sähköposti lea.rajala@nsn.com ).
A -poikien vanhempainilta järjestetään ToPon toimistolla Solnantie 34 D tiistaina 23.8 klo 18:00.
Yhdysvalloissa Central Michiganin Yliopistossa viime kaudet pelannut 23-vuotias sentteri Kaihla Szunko vahvistaa ToPon SM-naisjoukkuetta. Voimakasrakenteinen 185-senttinen amerikkalainen korinaluspelaaja tuo ToPolle haluttua korinteko- ja levypallovoimaa Taru Tuukkasen siirryttyä Espanjaan pelaamaan
ToPo Akatemia aloittaa taas harjoittelunsa kesätauon jälkeen, ensimmäiset treenit maanantaina 25.7.11 klo 19:30 Kisahallissa.
ToPo:n junioreiden kehitysjoukkue ToPo Akatemia järjestää golf-kilpailun lauantaina 23.7 Gumbölessä. Osallistumalla kisaan ja maksamalla sen osallistumismaksun, tuet samalla joukkueen ensi kauden toimintaan.
'Odotamme ilolla uutta kautta, sillä mennyt kausi oli meille sarjanousijalle todella hieno, vaikka hävisimme niukasti loppuottelupaikan ja mitalin' kertoo vuoden valmentajatittelin pokannut päävalmentajana jatkava Mikko Kurki. 'Tällä hetkellä meillä on sopimukset Alli Arppen, Anette Juvosen, Ellen Nurmen, Laura Saarisen ja Hanna Valkeisen kanssa. A-tyttöjen SM-kultaa voittaneesta joukkueeststa jatkavat nyt myös naisten SM-sarjassa Fiina Oljemark, Sophie Weckström ja Saara Wahlgren. Joukkueemm kokoonpano täydentyy lähiaikoina vielä muutamalla mielenkiintoisella nimellä.'
Topo juniorit ry ja kokenut nuorten SM-sarjavalmentaja Toni Peltola ovat allekirjoittaneet sopimuksen C-poikien päävalmentajuudesta. Topon C-pojat tulevat ensi kaudella taistelemaan paitsi SM-sarjan voitosta, niin myös menestyksestä raudanlujassa pohjoiseuroopan liigassa, NEYBL:ssa.
RSS ATOM