Hallitus|Valmentajat

Ajankohtaista

ToPon A-tytöt saivat reilun voiton lauantain ottelussaan Tapiolan Hongan divisioonajoukkueesta. Kahden hyvän jakson peli toi ansaitun voiton - ja myös miettimistä suoritustason pitämisen suhteen.
ToPo Akatemialla on vuorossa vieraspelien viikonvaihde. Lauantaina pelataan A-pojissa ja sunnuntaina miesten I divisioonassa.
ToPo Akatemia on ottanut ensimmäisen voittonsa miesten I divisioonassa. Tosin tämä voitto tuli kabinetissa, ei pelikentällä. Koripalloliiton sääntö- ja kurinpitoyksikkö on nimittäin tuominnut Oulun NMKY:n hävinneeksi kaksi miesten I divisioonassa voittamaansa ottelua edustuskelvottomien pelaajien vuoksi. Kyseiset ottelut ONMKY pelasi 8.10. ToPo Akatemiaa ja 16.10. Tampereen Pyrinnön kakkosjoukkuetta vastaan.
Todellisesta B-poikien SM-sarjan paikalliskamppailusta voidaan puhua, kun Etelä-Haagassa pääkallonpaikkaansa pitävä Sykki matkailee Munkkiniemeen. Upeasti ja monelle ehkä yllättäen paikkansa SM-sarjaan pelannut Sykki avasi jo pistetilinsä Salossa ja hamuaa varmasti lisää. ToPo taas tulee vuorenvarmasti pitämään kynsin ja hampain kiinni sarjan piikkipaikasta.
Kauden ensimmäisestä EYBL 1.divisioona-turnauksesta käteen jäi avatun voittotilin lisäksi arvokasta oppia tulevaan.
Torppa kävi lauantaina Jyväskylässä pelaamassa valtakunnallista 1-divisioonaa ja kärsi tappion HonSua vastaan.
ToPoN kohtasi tiistaina Kisahalissa Forssan Alun ja eilen uudelleen vieraissa Forssan Suomen Cupin ottelussa. Lauantaina naisemme matkaavat Ääneskoskelle kohtaamaan vahvasti kauden aloittaneen Huiman.
ToPo:n 97-poikien kauden ensimmäinen Nuorten Euroliiga-reissu suuntautuu Eestin Rakvereen, jossa fasiliteetit turnauksen järjestämiseen on modernin korishallin myötä huipputasoa. ToPo:lle 27.-30.10. käytävä EYBL 1.divisioona tason koitos on lähes kotiturnaus, siksi tiheään on ToPo:n jengit useamman ikäluokan voimin Rakveressa turnauksissa ja leireilemässä vieraillut.
SM- avausvastustajana Hongan 1. joukkue
Otteluun lähdetään siten, että molemmilla joukkueille on takanaan kaksi voittoa ja yksi tappio.
RSS ATOM