Ajankohtaista

ToPolaiset olivat näyttävästi esillä junioreiden Pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa Solnassa kuluneena viikkona. MU16 -joukkueessa pelanneet Elias Eerikinharju, Henri Niemistö ja Daniel Harima ja MU18 -joukkueessa pelanneet Joni Herrala, Julius Rajala, Mika Nuolivirta ja Juuso Kauppinen saivat kultaiset mitalit kaulaansa Pohjoismaiden mestaruuden merkiksi. Lisäksi Henri Niemistö ja Julius Rajala valittiin molemmat ikäluokkiensa AllStars -viisikkoon ja turnauksen arvokkaimmaksi pelaajaksi ikäluokassaan joten he pokkasivat myös arvostetut MVP -palkinnot itselleen. Onnea kaikille pojille mestaruuden johdosta!!
ToPo Junioreiden kaksi edellistä toimintakautta v. 2010 alkaen ovat sujuneet taloudellisesti voitollisesti. Velkaa on edelleen, mutta sitä on hyvin maksettu myös pois.
Liiga-Topo ja Torpan Pojat juniorit ry järjestävät yhteistyössä avoimen try-out tapahtuman 23.-24.5.2012. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille vuonna 1996 tai aikaisemmin syntyneille huippu- ja kilpakoripalloon suuntautuneille mies- ja poikapelaajille.
ToPo junioreilla on edessään juhlallinen ensi kausi. Seura viettää marraskuussa 80-vuotisjuhliaan. Seuralle keväällä valittu uusi hallitus lähtee kauteen tekemisen meiningillä.
Torstaina 10.5.2012 klo 18:00 alkaen Munkkiniemen Yhteiskoululla vietetään kauden päättäjäisiä perinteisen ToPo Päivän merkeissä. Ohjelmassa kauden ansioituneiden pelaajien ja toimijoiden palkitsemisia ja kivoja kilpailuja. Myynnissä ToPon seuratuotteita ja ToPon juhlavuoden T-paitoja. Runsas buffa takaa tarjoilun, kaikki ToPolaiset mukaan juhlavuoden kunniaksi.
Mennyt kausi oli joukkueelle erittäin haastava, mutta siitä huolimatta minimitavoite, play-off-pelit, saavutettiin. Osakiitos kuuluu siitä teille hyvät yhteistyökumppanit.
Topon naisten pelaajat Ellen Nurmi ja Sophie Weckström siirtyvät ensikaudeksi pelaamaan ja opiskelemaan Amerikkaan. Siirroista huolimatta naisten joukkeen runko alkaa olla jo kasassa.
Tilaisuus on tarkoitettu kaikille ToPon -94, -95 ja -96 -syntyneille pelaajille ja heidän vanhemmilleen. Myös uudet kyseisten ikäluokkien pelaajat ovat halutessaan tervetulleita.
Joonas Iisalo on nimetty ToPo Akatemian päävalmentajaksi kaudelle 2012-2013. Iisalo vastaa ToPo:n junioriorganisaation alla toimivan miesten. I divisioonan sekä A-junioreiden joukkueiden valmentamisesta.
RSS ATOM