Hallitus|Valmentajat

Ajankohtaista

ToPo-95 pojat voittivat 27-29.04.12 pelatun U-17 EYBL-Final Four lopputurnauksen Riikassa Latviassa. Topo-95 pelasi kauden aikana 18 ottelua joista voittoja 16. Joukkueet EYBL-sarjassa Venäjältä , Eestistä , Latviasta , Liettuasta , Ruotsista , Saksasta ja Suomesta. Joukkueen valmentaja Aapo Heinonen sai kunniamaininnan voitettuaan 2 ensimmäistä turnausta (5-0) The Best Coach Of Tournament mitallilla.
ToPon A-tytöt ovat aloittaneet kesäharjoittelun tähtäimessään kaksi valtakunnallista sarjapaikkaa tulevan syksyn SM-karsinnoista. "Nyt treenataan jo kolmatta viikkoa ja harjoituksissa alkaa olla tempo ja tekemisen meininki kohdallaan", kommentoi A-tyttöjen sekä naisten 1.divisioona joukkueen päävalmentaja Santtu Koskinen.
Tervetuloa ToPo Junioreiden kesäleirille – kesäkuun 1. ja 2. viikko Ranskalaisella koululla Munkkivuoressa! Leireille on ilmoittautunut runsaasti innokkaita topolaisia junioreita. Ensimmäinen leiri käynnistyy Maanantaina 4.6. klo 9:15. Leiripäivä päättyy n klo 15:30
Suomen Koripalloliitto on myöntänyt Heikki Tuomala –palkinnon pitkänlinjan ToPo-aktiiville - Apso Turuselle. Heikki Tuomala -palkinto myönnetään vuosittain henkilölle, jonka vapaaehtoistyö seura-, alue- tai liittotoiminnassa katsotaan merkittävästi edesauttaneen suomalaista koripalloilua. Palkinto on Koripalloliiton korkein tunnustus vapaaehtoistyöntekijöille.
ToPolaiset olivat näyttävästi esillä junioreiden Pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa Solnassa kuluneena viikkona. MU16 -joukkueessa pelanneet Elias Eerikinharju, Henri Niemistö ja Daniel Harima ja MU18 -joukkueessa pelanneet Joni Herrala, Julius Rajala, Mika Nuolivirta ja Juuso Kauppinen saivat kultaiset mitalit kaulaansa Pohjoismaiden mestaruuden merkiksi. Lisäksi Henri Niemistö ja Julius Rajala valittiin molemmat ikäluokkiensa AllStars -viisikkoon ja turnauksen arvokkaimmaksi pelaajaksi ikäluokassaan joten he pokkasivat myös arvostetut MVP -palkinnot itselleen. Onnea kaikille pojille mestaruuden johdosta!!
ToPo Junioreiden kaksi edellistä toimintakautta v. 2010 alkaen ovat sujuneet taloudellisesti voitollisesti. Velkaa on edelleen, mutta sitä on hyvin maksettu myös pois.
Liiga-Topo ja Torpan Pojat juniorit ry järjestävät yhteistyössä avoimen try-out tapahtuman 23.-24.5.2012. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille vuonna 1996 tai aikaisemmin syntyneille huippu- ja kilpakoripalloon suuntautuneille mies- ja poikapelaajille.
ToPo junioreilla on edessään juhlallinen ensi kausi. Seura viettää marraskuussa 80-vuotisjuhliaan. Seuralle keväällä valittu uusi hallitus lähtee kauteen tekemisen meiningillä.
Torstaina 10.5.2012 klo 18:00 alkaen Munkkiniemen Yhteiskoululla vietetään kauden päättäjäisiä perinteisen ToPo Päivän merkeissä. Ohjelmassa kauden ansioituneiden pelaajien ja toimijoiden palkitsemisia ja kivoja kilpailuja. Myynnissä ToPon seuratuotteita ja ToPon juhlavuoden T-paitoja. Runsas buffa takaa tarjoilun, kaikki ToPolaiset mukaan juhlavuoden kunniaksi.
RSS ATOM