Hallitus|Valmentajat

Ajankohtaista

ToPon B-tytöt selvittivät kotikarsinnoista tiensä puhtalla pelillä viime viikonloppuna. Joukkue voitti selvällä marginaalilla kaikki neljä otteluansa ja jatkaa kahden viikon päästä ilmeisesti Lappeenrannassa pidettävissä karsinnoissa.
Seuran jäsenistön syyskokous pidetään tiistaina 25. 9. kello 19-20 Munkkiniemen Yhteiskoulun biologian luokassa. Päätetään kausimaksuista, täydennetään hallituksen jäseniä ja keskustellaan kauden käynnistämisen asioista.
ToPo järjestää B-tyttöjen SM-sarjan 1. karsintakierroksen tulevana viikonloppuna 8.-9.9.
ToPo on solminut yhteistyösopimuksen HNMKY:n, Koripalloliiton ja Mäkelänrinteen urheilulukion kanssa miesten 1. divisioonan B-lohkossa pelaavan HBA/Märsky -joukkueen toiminnasta. HBA-joukkueessa valmennuksesta huolehtii ToPossakin valmentanut Anton "Ponttis" Mirolybov sekä maajoukkueikoni Hanno Möttölä.
ToPo-tiedote 10.08. 2012 Helsingissä pelataan huippukorista myös tulevalla kaudella TOPO JATKAA PELEJÄ KORIPALLON UUDESSA I DIVISIOONA A:SSA
Kausi käyntiin (7.8.2012)
Hallitus kokoontui viime viikolla teemalla "Tulevan kauden käynnistys". Kausi 2012 - 2013 alkaa lähestyä ja joukkueiden järjestäytyminen on jo täydessä käynnissä.
Joukke vahvistuu tulevalle sarjakaudelle kolmella kovatasoisella kotimaisella pelaajalla. Vilma Kesänen siirtyy ToPoon viime vuoden mestarijoukkue Catzin riveistä. Niina Laaksonen ja Venlakaisa Hölttä liittyivät ToPon vahvuuteen Espoo Teamin joukkueesta.
Keväällä toimintansa aloittaneen ToPo juniorit ry:n hallituksen puheenjohtaja Tuomas Honkanen sekä jäsen Anne Aamurusko-Engelvuori ovat jättäneet paikkansa hallituksessa. ToPon hallituksessa puheenjohtajan toimea hoitaa nyt aiemmin varapuheenjohtajana toiminut Anssi Laiho. Muut hallituksen jäsenet ovat Lauri Ilomäki, Tuomas Venhola ja Lea Rajala.
Topon naisjoukkueen uutisia voit tilata sähköpostiisi ja seurata Facebookissa ja Twitterissä. Tilaa kaveriuutiset osoitteesta: toponaiset.kaveri@gmail.com. Saat tuoreet uutiset, kaveritapahtumat suoraan sähköpostiisi ja pääset myös osallistumaan kilpailuihin. Twitter-sivut on avattu: Topo naiset@TopoNaisten SM. Topo Naiset Facebookissa, http://www.facebook.com/home.php?ref=home#!/groups/165439133468392/
Kaikille Länsi-Helsingin A-pojille tarkoitettu Stadi Westin kesäharjoittelu alkaa täysillä maanantaina 11.6. SYK:in tiloissa. Stadi Westissä on mukana ToPo, Sykki ja ToPoLa, mutta harjoituksiin saavat tulla kaikki A-pojat jotka haluavat osallistua hyvin organisoituun ja laadukkaaseen junioritoimintaan. Linkki harjoitusaikoihin alla:
RSS ATOM