Hallitus|Valmentajat

Ajankohtaista

Vaihtevasti marraskuussa pelannut ToPo otti selkävoiton Hongasta. Edellisessä kohtaamisessa hyvin pelannut espoolaisjoukkue oli tyystin hukassa lukuun ottamatta kolman jakson loppua ja neljännen alkua. ToPo vastaavasti pelasi hienosti hurjasti kannustaneen kotiyleisönsä edessä, ja vei ottelun 76–66 (42–25).
Tampereen Pyrintö II:sen ja Torpan Poikien kohtaamisesta muodostui Tampereella todellinen jännitysnäytelmä. Loppuhetkillä topolaisten heitot kolisivat rautoihin ja Pyrintö nappasi sarjapisteet lukemin 88-86.
Eilisen nitrovoiton jälkeen ToPo suuntasi Karhulaan. Edellinen keskinäinen ottelu päätyi ToPon selkeään voittoon. PeKa oli tehnyt kotiläksynsä huolella, sillä ensimmäisellä puolikkaalla kotkalaiset löivät todella jykevät naulat, joita ToPo ei saannut enää millään irti. Ottelu kotkalaisille 88-65.
Eilinen voitokas HonsU-ottelu oli Vennun 200 runkosarjaottelu. Kasassa hänellä on jo kaikkiaan 1811 pistettä, ottelukeskiarvon ollessa 9,1. Onnea Vennu! Lisätietoja http://www.basket.fi/uutiset/?x125709=15343104
Alun happaroinnin jälkeen ToPo sai mainiosti pelijuonesta kiinni. Ottelu näytti jo kääntyneen ToPolle kolmannen jakson jälkeen, mutta sitten naisten peli hyytyi täysin.
Tule katsomaan kuinka Topo kolmen tappio-ottelun jälkeen kääntää suunnan ja purjehtii kohti voittojen satamaa. ToPo on sarjan kuudes 12-pisteellään ja HoNsU seitsemäs 8-pisteellään. Tervetuloa!
Perjantaina 16.11. Kisahallille saapui miesten joukkueen vieraaksi Urabasket Kaarinasta. Ottelusta muodostui täystyrmäys kotijoukkueen karatessa toisella puoliajalla vakuuttavaan 107-63 voittoon.
Jo kymmenennen voittonsa napannut Catz oli täysin pitelemätön. Naisjoukkueemme ei saanut juonesta kiinni lainkaan, ja joutui nöyrtymään 90-49 (53-30).
Tilaa julkaisu sähköpostilla kotiin toimitettuna. Seuran 80v julkaisu on iso tietopaketti ToPon historiasta sekä kivaa luettavaa nykyhetkestä.
Miesten joukkue matkusti sunnuntaina isänpäivän kunniaksi Äänekoskelle. Huima oli kuitenkin loppuhetkillä terävämpi ja pisteet jäivät Keski-Suomeen lukemin 85-70.
RSS ATOM