Ajankohtaista

Viime kauden suomalainen tehonyrkki Niina Laaksonen sekä aloitusviisikon pelaajat Venlakaisa Hölttä ja Kaisa Valtakari ovat solmineet 1+1 vuotuiset sopimukset ToPon naisjoukkueen kanssa.
Torpan Pojat järjestää avoimet harjoitukset tavoitteellisesta harjoittelusta ToPon B-juniorijoukkueessa kiinnostuneille vuosina 1998 ja 1999 syntyneille pojille.
ToPon jo kevättalvella aloittama kolmivuotinen tyttöjoukkueiden kasvupolkuhanke on liikahtanut merkittävästi eteenpäin uusien valmentajasopimuksien myötä. Seura on solminut 1+1-vuotiset päävalmentajasopimukset Mikko Kurjen (I-divisioona) ja Timo Vertion (A-tytöt) kanssa. Jo aiemmin huhtikuussa julkistettiin Kari-Pekka Klingan valmentajasopimus SM-naisjoukkueeseen.
ToPon 97-syntyneiden poikien joukkue vastaanotti Unkarilaisen Vasas-urheiluakatemian kutsun ja matkustaa Budapestiin 25.4.-28.4. kansainväliseen MKB Euroleasing Cup-turnaukseen.
ToPo ja Kari-Pekka ”Pere” Klinga ovat sopineet SM-naisjoukkueen päävalmentajuudesta, joka on voimassa toistaiseksi, kattaen ainakin kauden (2013-14).
ToPo -NMKY 71 - 78 (ja). Namika mestariksi 2-0.
Näin ToPo pelaa tulevana viikonloppuna. Tervetuloa kannustamaan!
Kesäkuussa järjestetään jälleen kerran Munkanseudun korisjunnuille sekä kaikille uusille lajista kiinnostuneille kaksi kesäleiriä! Leirit toimivat myös osana Torpan Poikien joukkueiden kesäharjoittelua.
Näin ToPo pelaa tulevana viikonloppuna. Tervetuloa kannustamaan!
RSS ATOM