Hallitus|Valmentajat

Ajankohtaista

Lauantain vierasottelu Nokialla päätyi lopulta ToPo Naisten voittoon 64-76.
Viimeisiä runkosarja pelejä viedään ja tänä viikonloppuna pelataan kaksi ottelua. Lauantaina ToPo Naiset lähtevät reissuun BC Nokian vieraiksi. Playoffien kannalta kaikki sarjapisteet ovat tärkeitä, sijoitusmarginaalit ovat hyvin pienet ja lopullinen sijoitus selviää varmasti vasta runkosarjan päätyttyä.
ToPon joukkueilla on luvassa joukko tärkeitä otteluita tulevana viikonloppuna. Tervetuloa kannustamaan!
Kampanjan aikana arvotaan lippuja pudotuspeleihin Facebookissa tykkääjille ja Twitterissä seuraajille!
Peli alkoi tasaisesti, tempoa ja kovuutta löytyi. Naisemme pysyivät hyvin mukana ja puolustuksen kautta laitoimme Catzin tiukoille.
Sunnuntaina nähdään mielenkiintoinen ottelu Kisahallissa klo 14, kun ToPo Naiset haastavat sarjakärki Catzin Lappeenrannasta.
Vaikka joukkueessa ei täydennysten jälkeenkään ole peleissä täyttä rosteria, riittää Kisahallissa aina treeniaikaan vilskettä. Pelikuntoisten lisäksi kentän nurkasta kuntopyörän tai tasapainolaudan päältä löytyvät alkukaudella polvensa teloneet Jutta ja Mertsu.
Tiukan pelin jälkeen sarjapisteet jäivät Äänekoskelle Huiman voitettua lopulta 66-60 (33-29).
Huomenna naisemme lähtevät Äänekoskelle Huiman vieraiksi. Olemme kohdanneet Huiman kahdesti tämän kauden aikana ja ottelut ovat tasan 1-1, molemmille voitot tulleet kotisaleissa.
Eilinen ToPo-HyPo-peli sai kiihdyttävän alun, kun Kisahallin yleisölle julkistettiin jymyuutinen. Anssi ja Pere ovat jälleen yhdessä parketilla. Yksi Suomi-koriksen 1980-luvun tehokkaimmista aisapareista valmentaa jälleen yhdessä -nyt ToPon Naisia. Tervetuloa Anssi!
RSS ATOM