Ajankohtaista

Muistathan: Sääntömääräinen syyskokous 17.9.13 klo 17
Mikrotyttöjen harjoitukset perjantaina 13.9.2013 klo 17-18 MUNKKIVUORESSA RANSKALAISELLA koululla.
Ensi viikon keskiviikkona 11.9 klo 1815 Topon Naiset kohtaa Tapiolan Hongan Töölön Kisahallissa. Otteluun on vapaa pääsy. Kuinka kesätreenaaminen on sujunut ja millaisella rosterilla joukkueet kohti runkosarjaa lähtevät? Tule kannustamaan naisjoukkueemme hyvään starttiin ja samalla voit vielä lunastaa kausikortteja alennetulla hinnalla.
Topon kausi potkaistiin käyntiin syksyn yhteisellä tapamisella Munkkiniemen yhteiskoululla.
Topo Startissa palkittin viimekauden hienoja suorituksia
Topo Naisten kausikortteja on vielä tilattavissa tiistaina ToPo STARTIssa tarjoushintaan. Tilauksia otamme vastaan joko paikanpäällä tai joukkueen sivujen kautta.
ToPo STARTTI 2013 (28.8.2013)
Tervetuloa ToPon Starttipäivään tiistaina 3.9. klo18:30 Munkkiniemen yhteiskoululle olitpa sitten ToPo-konkari tai vasta aloittamassa koripallon peluuta
ToPon A-tytöt voittivat EHBT turnauksen kilpasarjan. Viikonloppuna pelattiin viisi ottelua ja ToPo voitti ne kaikki. Capitals antoi finaalissa tiukan vastuksen.
Topo Naiset, joka on tällä hetkellä ainoa helsinkiläinen pääsarjatason koripallojoukkue, on valmistautunut tulevaan kauteen päämäärätietoisesti. Kokenut joukkueemme on treenannut koko kesän kovaa ja tavoitteemme ovat korkealla, uhkuu päävalmentaja Kari-Pekka ”Pere” Klinga.
RSS ATOM