Hallitus|Valmentajat

Ajankohtaista

ToPon 97-syntyneiden poikien joukkue vastaanotti Unkarilaisen Vasas-urheiluakatemian kutsun ja matkustaa Budapestiin 25.4.-28.4. kansainväliseen MKB Euroleasing Cup-turnaukseen.
ToPo ja Kari-Pekka ”Pere” Klinga ovat sopineet SM-naisjoukkueen päävalmentajuudesta, joka on voimassa toistaiseksi, kattaen ainakin kauden (2013-14).
ToPo -NMKY 71 - 78 (ja). Namika mestariksi 2-0.
Näin ToPo pelaa tulevana viikonloppuna. Tervetuloa kannustamaan!
Kesäkuussa järjestetään jälleen kerran Munkanseudun korisjunnuille sekä kaikille uusille lajista kiinnostuneille kaksi kesäleiriä! Leirit toimivat myös osana Torpan Poikien joukkueiden kesäharjoittelua.
Näin ToPo pelaa tulevana viikonloppuna. Tervetuloa kannustamaan!
Kolmas ja ratkaiseva puolivälierä kääntyi lopulta Hongan voitoksi tiukan ottelun jälkeen.
Lauantaina pelattiin jälleen tasaisesti, johdon vaihdellen molemmilla joukkueilla. Toisella puoliajalla ToPo Naiset saivat Hongan pimentoon puolustuksen kautta ja näin ottelu meille 75-63 (45-41). Sarja ratkeaa maanantaina Espoossa klo 14.00.
Puolivälierät jatkuvat kiihkeänä Kisahallissa. ToPo on pakkovoiton edessä. Kun ToPo voittaa, pelataan kolmas ja ratkaiseva ottelu Tapiolassa maanantaina klo 14. Ottelukohtainen lippu 15/8 euroa. VIP-lippu 20 € sisältäen kahvit ja makeaa. Normikausilippulaiset 8/5 euroa.
RSS ATOM