Hallitus|Valmentajat

Ajankohtaista

ToPon joukkueilla on luvassa joukko tärkeitä otteluita tulevana viikonloppuna. Tervetuloa kannustamaan!
Kampanjan aikana arvotaan lippuja pudotuspeleihin Facebookissa tykkääjille ja Twitterissä seuraajille!
Peli alkoi tasaisesti, tempoa ja kovuutta löytyi. Naisemme pysyivät hyvin mukana ja puolustuksen kautta laitoimme Catzin tiukoille.
Sunnuntaina nähdään mielenkiintoinen ottelu Kisahallissa klo 14, kun ToPo Naiset haastavat sarjakärki Catzin Lappeenrannasta.
Vaikka joukkueessa ei täydennysten jälkeenkään ole peleissä täyttä rosteria, riittää Kisahallissa aina treeniaikaan vilskettä. Pelikuntoisten lisäksi kentän nurkasta kuntopyörän tai tasapainolaudan päältä löytyvät alkukaudella polvensa teloneet Jutta ja Mertsu.
Tiukan pelin jälkeen sarjapisteet jäivät Äänekoskelle Huiman voitettua lopulta 66-60 (33-29).
Huomenna naisemme lähtevät Äänekoskelle Huiman vieraiksi. Olemme kohdanneet Huiman kahdesti tämän kauden aikana ja ottelut ovat tasan 1-1, molemmille voitot tulleet kotisaleissa.
Eilinen ToPo-HyPo-peli sai kiihdyttävän alun, kun Kisahallin yleisölle julkistettiin jymyuutinen. Anssi ja Pere ovat jälleen yhdessä parketilla. Yksi Suomi-koriksen 1980-luvun tehokkaimmista aisapareista valmentaa jälleen yhdessä -nyt ToPon Naisia. Tervetuloa Anssi!
Keskiviikon ottelussa HyPo haastoi jälleen naisiamme, mutta tasaisen puolustuksen kautta pääsimme kasvattamaan eroa ja karistamaan Hyvinkään kannoiltamme 19 pisteen erolla.
Keskiviikon MARS Finlandin tukema ottelu Hyvinkään Pontevaa vastaan tarjoaa makeaa koripalloa. Tuplaviikonlopun jälkeen molemmat joukkueet kohtaavat parin päivän jälkeen, joten nähtäväksi jää miten väsymys vaikuttaa.
RSS ATOM