Ajankohtaista

Tervetuloa lauantaina 23.11.klo 14.00 Mykille seuraamaan Topo-Catz A-tyttöjen Sm-sarjapeliä sekä sunnuntaina 24.11.klo 12.00 B-Kisahallille Topo II-Puhuttaret divaripeliä.
Valtakunnallisen 1.divisioonan klassikko pelataan Munkkiniemen Yhteiskoululla lauantaina 23.11. klo 15.45
B-tytöillä viisi voittoa ja kaksi tappiota. Viimeksi vieraspelissä sunnuntaina Napolle (84-50). Kahden tappion jälkeen olisi aika kääntää kurssi uudelleen voitolliseksi. Sunnuntaina vastassa EBT. Tule kannustamaan taistelevat munkkalaiset voittoon. Tervetuloa.
Tervetuloa kannustamaan ToPo voittoon, joka on varmasti nälkäinen viime lauantain Catz-ottelunsa jälkeen. Vieraat tulevat haastamaan Minna Stenin ja Nikki Speedin johdolla erittäin iskukykyisen ja hyvin puolustavan kotijoukkueen. ToPo on sarjassa kolmantena ja HoNsU viidentenä.
Ottelu oli kauttaaltaan tasainen ja ei todellakaan ollut kirkkossa kuulutettu kumpi ottelusta korjaa kaksi pistettä. Tämä huippuottelu keräsi runsaslukuisen kannustusjoukon, ja heille joukkueet tarjosivat koko rahalla jännitystä.
Nyt kun kausi on täydessä vauhdissa ja syksykin jo pitkällä on korkea aika tehdä lyhyt katsaus alkaneeseen koripallokauteen.
Turun Nmky - ToPo 65 - 73.
Kolmantena olevan Topo katsastaa sarjakärjen Lappeenrannan Catzin pelikunnon Stadissa. Joukkueet kohtaavat ensimmäisen kerran tällä kaudella. Ottelutauolla pidetään heittokisa, jossa voittaja kuittaa itselleen risteilylipun Tallinnaan.
B-tytöt kärsivät kauden ensimmäisen tappion SM-sarjassa. Honka vei pisteet Tapiolaan selkein luvuin 41-66. Pistemenetyksestä huolimatta munkkalaiset jatkavat sarjassa pudotuspeliviivan yläpuolella.
RSS ATOM