Hallitus|Valmentajat

Ajankohtaista

ToPon vuosikokous pidetään Ravintola Ukko Munkin kabinetissa alkaen klo 18:30
Vilja ja Vilma Kesänen ovat solmineet 1+1 vuotiset pelaajasopimukset ToPon naisjoukkueeseen. Viime kauden loistavasti pelannut maajoukkuetakamies Vilma jatkaa ToPossa. Nuorempi sisko Vilja taas pelasi hyvän kauden Espoon Hongassa.
Torpan Poikien sentteri Niina Laaksonen valittiin kolmannen kerran uransa aikana naisten SM-sarjan vuoden pelaajaksi. 28-vuotias helsinkiläinen oli SM-sarjan kotimainen tehopelaaja 21,1 pisteen ja 13,6 levypallon ottelukeskiarvoillaan. Lisäksi Laaksonen hoiteli 1,2 syöttöä ja 1,1 riistoa peliä kohden.
Viime kauden suomalainen tehonyrkki Niina Laaksonen sekä aloitusviisikon pelaajat Venlakaisa Hölttä ja Kaisa Valtakari ovat solmineet 1+1 vuotuiset sopimukset ToPon naisjoukkueen kanssa.
Torpan Pojat järjestää avoimet harjoitukset tavoitteellisesta harjoittelusta ToPon B-juniorijoukkueessa kiinnostuneille vuosina 1998 ja 1999 syntyneille pojille.
ToPon jo kevättalvella aloittama kolmivuotinen tyttöjoukkueiden kasvupolkuhanke on liikahtanut merkittävästi eteenpäin uusien valmentajasopimuksien myötä. Seura on solminut 1+1-vuotiset päävalmentajasopimukset Mikko Kurjen (I-divisioona) ja Timo Vertion (A-tytöt) kanssa. Jo aiemmin huhtikuussa julkistettiin Kari-Pekka Klingan valmentajasopimus SM-naisjoukkueeseen.
ToPon 97-syntyneiden poikien joukkue vastaanotti Unkarilaisen Vasas-urheiluakatemian kutsun ja matkustaa Budapestiin 25.4.-28.4. kansainväliseen MKB Euroleasing Cup-turnaukseen.
ToPo ja Kari-Pekka ”Pere” Klinga ovat sopineet SM-naisjoukkueen päävalmentajuudesta, joka on voimassa toistaiseksi, kattaen ainakin kauden (2013-14).
ToPo -NMKY 71 - 78 (ja). Namika mestariksi 2-0.
RSS ATOM