Ajankohtaista

ToPo97 - Pyrintö lauantaina 15.45
Lauantaina klo 15 kohtaamme Äänekosken Huiman ja sunnuntaina Turun Riennon. Ottelut alkavat klo 1500. Otteluiden yhteydessä on mahdollisuus hankkia muutamia naisjoukkueen peliasuja omalla painatuksella tai ToPon pelaajan nimellä ja allekirjoituksella varustettuna. Mallipaidat ja hinnat nähtävissä VIP-tilan yhteydessä.
ToPon ja naisten maajoukkueen takamies Vilma Kesänen rikkoi merkkipaalun riistäessään viime lauantain pelissä HoNsUa vastaan 300. riistonsa.
ToPo Juniorit Ry on vahva nuorisotyöntekijä Munkinseudulla. Seura on kasvattanut tyttö- ja poikajunioreja pärjäämään erilaisissa elämäntilanteissa jo yli 80 vuoden ajan. ToPo tarjoaa sinulle nyt mahdollisuuden tulla mukaan tukemaan tätä tärkeää työtä.
Tule mukaan tutustumaan Seagullsien joukkueeseen ja kisaamaan kivoista palkinnoista.
Topo Naiset oli vahvasti mukana lauantaina, kun Yle TV2 esitti ennen Susijengi-dokumenttia keskustelutilaisuuden.
ToPon vahva ensimmäinen jakso näytti kuinka hyvin stadilaisjoukkue oli valmistautunut otteluun. ToPo väänsi keskisuomalalaiset siltaan peräti 23 pisteellä (10-33). Peli oli käytännössä jo pelattu, ja Topo pystyi käyttämään koko rotaatiotaan pitkin ottelua. Lopputulos 62-79 (23-42).
SBG tuli otteluun väkevästi. Kotijoukkue oli helisemässä vieraiden agressiivisen pelin ansiosta. Heikon ensimmäisen neljänneksen jälkeen kotijoukkue heräsi puolustamaan. Toinen neljännes selkeästi ToPolle. SBG :lle vain kuusi pistettä. Puoliaika 26-26. Ottelu näytti kääntyvän toisella puoliskolla munkkalaisille. SBG ei kuitenkaan luovuttanut ja ottelun loppu aiheutti sykkeen nousua myös katsomossa. Tiukan väännön jälkeen kotijoukkueelle kahden pisteen voitto. ToPo tytöt jatkavat sarjassa neljäntenä, tavoitteena mitalipelit. Seuraava kotiottelu 9.2. kun Nokia saapuu vieraaksi.
ToPo - HNMKY 84 - 60 (49 - 35)
Munkkivuoressa ja Haagassa liikkuu tummiin pukeutunut mies joka houkuttelee lapsia mukaansa.
RSS ATOM