Hallitus|Valmentajat

Ajankohtaista

ToPo STARTTI 2013 (28.8.2013)
Tervetuloa ToPon Starttipäivään tiistaina 3.9. klo18:30 Munkkiniemen yhteiskoululle olitpa sitten ToPo-konkari tai vasta aloittamassa koripallon peluuta
ToPon A-tytöt voittivat EHBT turnauksen kilpasarjan. Viikonloppuna pelattiin viisi ottelua ja ToPo voitti ne kaikki. Capitals antoi finaalissa tiukan vastuksen.
Topo Naiset, joka on tällä hetkellä ainoa helsinkiläinen pääsarjatason koripallojoukkue, on valmistautunut tulevaan kauteen päämäärätietoisesti. Kokenut joukkueemme on treenannut koko kesän kovaa ja tavoitteemme ovat korkealla, uhkuu päävalmentaja Kari-Pekka ”Pere” Klinga.
Helsinki Seagulls kehittämään pääkaupungin miesten koripalloa
ToPon 97-syntyneet A-pojat Matias Oksa ja Ville Leikas läpäisivät tiukan seulonnan ja pukevat maajoukkueen Suomi-paidan ylleen Bosniassa pelattavassa U16-poikien Euroopan-mestaruuskilpailussa.
Uusi hallitus on aloittanut työnsä
Viime kaudella SM-sarjassa debytoinnut Vilma Purhonen siirtyy Tapiolan Hongasta ToPoon 1+1 vuotuisella sopimuksella.
Viime kaudella vuoden kehittyneimmäksi pelaajaksi valittu Laura Lahtinen siirtyy HoNsUsta ToPoon. Saara Wahlgren, joka on vuosi vuodelta parantanut suorituksiaan jatkaa edelleen joukkueessa. Molemmat ovat solmineet 1+1 vuotuiset sopimukset ToPon naisjoukkueen kanssa.
Päivitys uutiseen: ehdollisena myönnetty miesten 1A-divisioonan sarjalisenssi on liiton toimesta vahvistettu ToPolle.
RSS ATOM