Hallitus|Valmentajat

Ajankohtaista

Tervetuloa kannustamaan ToPo voittoon, joka on varmasti nälkäinen viime lauantain Catz-ottelunsa jälkeen. Vieraat tulevat haastamaan Minna Stenin ja Nikki Speedin johdolla erittäin iskukykyisen ja hyvin puolustavan kotijoukkueen. ToPo on sarjassa kolmantena ja HoNsU viidentenä.
Ottelu oli kauttaaltaan tasainen ja ei todellakaan ollut kirkkossa kuulutettu kumpi ottelusta korjaa kaksi pistettä. Tämä huippuottelu keräsi runsaslukuisen kannustusjoukon, ja heille joukkueet tarjosivat koko rahalla jännitystä.
Nyt kun kausi on täydessä vauhdissa ja syksykin jo pitkällä on korkea aika tehdä lyhyt katsaus alkaneeseen koripallokauteen.
Turun Nmky - ToPo 65 - 73.
Kolmantena olevan Topo katsastaa sarjakärjen Lappeenrannan Catzin pelikunnon Stadissa. Joukkueet kohtaavat ensimmäisen kerran tällä kaudella. Ottelutauolla pidetään heittokisa, jossa voittaja kuittaa itselleen risteilylipun Tallinnaan.
B-tytöt kärsivät kauden ensimmäisen tappion SM-sarjassa. Honka vei pisteet Tapiolaan selkein luvuin 41-66. Pistemenetyksestä huolimatta munkkalaiset jatkavat sarjassa pudotuspeliviivan yläpuolella.
ToPo - CSKA Moskova 69 - 49 (39 - 23) Venäjän ylpeys kaatui Latviassa EYBL-turnauksessa
ToPo - Moskovan Khimki 50 - 52 (29 - 27)
SM pelissä vastassa Tapiolan Honka. Tule kannustamaan munkkalaiset voittoon ja vietä samalla reipas isänpäivän iltapäivä. ToPo ja Honka pelaavat paikallisderbyn pyhan kunniaksi. Nais- ja tyttökoripalloilussa ToPo on tällä kaudella ollut useissa otteluissa Honkaa parempi.. tule toteamaan ,miten B-tytöt pärjäävät! Ja kannusta ToPo voittoon. Tervetuloa!
RSS ATOM