Hallitus|Valmentajat

Ajankohtaista

Piste ja euro Lastensairaalalle! Naiskoripalloilun tuki ry ja Topo Naiset - ovat mukana tässä hyvässä hankkeessa omalla koripallollisella tavalla.
Topo Naiset julkisti ottelun alussa yhteistyönsä Uusi Lastensairaala2017-projektin kanssa, jossa jokaisesta ToPon pisteestä Kisahallissa lahjoitetaan euro projektille. Ottelun kaveriyrityksenä ja lahjoittajana toimi Esimieskoulu Bosnet.
ToPo - Honka 74-61 (35-30)
Tervetuloa lauantaina 23.11.klo 14.00 Mykille seuraamaan Topo-Catz A-tyttöjen Sm-sarjapeliä sekä sunnuntaina 24.11.klo 12.00 B-Kisahallille Topo II-Puhuttaret divaripeliä.
Valtakunnallisen 1.divisioonan klassikko pelataan Munkkiniemen Yhteiskoululla lauantaina 23.11. klo 15.45
B-tytöillä viisi voittoa ja kaksi tappiota. Viimeksi vieraspelissä sunnuntaina Napolle (84-50). Kahden tappion jälkeen olisi aika kääntää kurssi uudelleen voitolliseksi. Sunnuntaina vastassa EBT. Tule kannustamaan taistelevat munkkalaiset voittoon. Tervetuloa.
Tervetuloa kannustamaan ToPo voittoon, joka on varmasti nälkäinen viime lauantain Catz-ottelunsa jälkeen. Vieraat tulevat haastamaan Minna Stenin ja Nikki Speedin johdolla erittäin iskukykyisen ja hyvin puolustavan kotijoukkueen. ToPo on sarjassa kolmantena ja HoNsU viidentenä.
Ottelu oli kauttaaltaan tasainen ja ei todellakaan ollut kirkkossa kuulutettu kumpi ottelusta korjaa kaksi pistettä. Tämä huippuottelu keräsi runsaslukuisen kannustusjoukon, ja heille joukkueet tarjosivat koko rahalla jännitystä.
Nyt kun kausi on täydessä vauhdissa ja syksykin jo pitkällä on korkea aika tehdä lyhyt katsaus alkaneeseen koripallokauteen.
Turun Nmky - ToPo 65 - 73.
RSS ATOM