Ajankohtaista

Olisko joku hienosti ottanut tämän kellon talteen?? Ota yhteyttä Malle 0400714392
Viime vuoden pronssijoukkueen kotipeleihin on nyt tilattavissa kaksi erilaista korttia; VIP ja normaalikortti. Tutustu kortteihin liitteessä ja tilaa heti omasi joukkueen sivuilta.
Minipojat ovat aloittaneet sisäkauden! Treenit ovat tiistaina kello 17.45 MYK ja torstaina kello 17.00 Steiner koululla Paraistentie 3 Ruskeasuo. Katso tiedot joukkueet 03-04 poikien sivulta!
Delfin Basket, EHBT, Heta Korpivaara, TCT ja Wondergirls video!!
Pojat pelasivat voitokkaasti, kaataen vielä finaalissa Pantterit 57-27.MVP palkinnon sai Simeon Stefanovic. Onnea pojat, tästä on hyvä jatkaa!
ToPo97 sijoittui seitsemänneksi kauden avausturnauksessa EBHT:ssä. Lisää turnauksesta ToPo97:n sivustolla.
Keskiviikon harjoituksiin saapui yllätysvieraita: Heta Korpivaara ja kesän kuumin partyhopbändi TCT olivat keskiviikkona C-tyttöjä tsemppaamassa kohti viikonlopun turnausta.
Arpa antoi ToPo97:lle järjestämisoikeuden A-poikien SM-karsintaturnaukseen 4. - 5. lokakuuta. ToPo97 taistelee kahdesta SM-sarjapaikasta Kaarinan Ura Basketin, Järvenpään ja Raholan kanssa.
Viimeiset kaksi vuotta Keravan Energia Teamia edustanut Henrika Suhonen (175 cm) ja Topo Naiset ovat allekirjoittaneet 1+1 vuoden sopimuksen. Porvoon Tarmon kasvatti omaa nuoresta iästään huolimatta jo vankkaa liigakokemusta, ja oli yksi Keravan vahvimmista pistenikkareista viime kaudella.
ToPo97 EBHT-turnauksessa. Ennakkoa ToPo97-sivustolla.
RSS ATOM