Hallitus|Valmentajat

Ajankohtaista

Ottelun alku lupasi hyvää kotijoukkueelle ToPon johtaessa yli kymmennellä pisteellä. Pikkuhiljaa Huiman jenkkivahvistukset toivat keskisuomalaiset ToPon kantaan. Tauolla Huima johti 44-46.
ToPon ehdoton ykkösnyrkki Niina Laaksonen nappasi ansaitusti tammikuun pelaajatittelin. Niinan huimat tehot kertovat tämän loistavan pelaajan saavutuksista. Laaksonen oli omassa kastissaan 23,7 pisteen, 14,0 levypallon, 1,3 riiston, 1,3 blokin ja 1,0 syötön keskiarvoillaan. Laaksonen säkitti kakkosensa 56,3% ja vapaaheittonsa 85,0% tarkkuudella.
ToPo on solminut loppukauden mittaisen sopimuksen 187 senttisen, 22 v, Laura Saarisen kanssa. Laura on tuttu topolaisille, sillä hän pelasi Topon naisjoukkueessa kaudella 2010-11. Maajoukkuekokemusta Laura omaa nuorten sarjoista ja Universadeista yhteensä 79 ottelun verran.
ToPo97 - Pyrintö lauantaina 15.45
Lauantaina klo 15 kohtaamme Äänekosken Huiman ja sunnuntaina Turun Riennon. Ottelut alkavat klo 1500. Otteluiden yhteydessä on mahdollisuus hankkia muutamia naisjoukkueen peliasuja omalla painatuksella tai ToPon pelaajan nimellä ja allekirjoituksella varustettuna. Mallipaidat ja hinnat nähtävissä VIP-tilan yhteydessä.
ToPon ja naisten maajoukkueen takamies Vilma Kesänen rikkoi merkkipaalun riistäessään viime lauantain pelissä HoNsUa vastaan 300. riistonsa.
ToPo Juniorit Ry on vahva nuorisotyöntekijä Munkinseudulla. Seura on kasvattanut tyttö- ja poikajunioreja pärjäämään erilaisissa elämäntilanteissa jo yli 80 vuoden ajan. ToPo tarjoaa sinulle nyt mahdollisuuden tulla mukaan tukemaan tätä tärkeää työtä.
Tule mukaan tutustumaan Seagullsien joukkueeseen ja kisaamaan kivoista palkinnoista.
Topo Naiset oli vahvasti mukana lauantaina, kun Yle TV2 esitti ennen Susijengi-dokumenttia keskustelutilaisuuden.
ToPon vahva ensimmäinen jakso näytti kuinka hyvin stadilaisjoukkue oli valmistautunut otteluun. ToPo väänsi keskisuomalalaiset siltaan peräti 23 pisteellä (10-33). Peli oli käytännössä jo pelattu, ja Topo pystyi käyttämään koko rotaatiotaan pitkin ottelua. Lopputulos 62-79 (23-42).
RSS ATOM