Ajankohtaista

ToPo Naiset avaa kautensa vierasottelulla 4. 10. Vimpelissä. Ensmmäinen kotiottelu on lauantaina 11.10. klo 16:00 Kisahallissa. Liput otteluun 20/10/5 €. Osta nyt kausikortti 250€ (kumppani) ja 125 € ottelukortti. Lisätietoja netistä.
ToPo97 ei jättänyt mitään epäselväksi A-poikien SM-karsinnassa viikonloppuna Munkkiniemen yhteiskoululla. ToPo voitti kaikki ottelunsa ja pelaa ensi kauden SM-sarjassa. Lauantain rökälevoitot saivat jatkoa sunnuntaina. Ensin kaatui Espoon Basket Team 105-49. Sarjapaikka ratkesi jo tuohon voittoon. Turnauksen päätteeksi ToPo nautiskeli 62-49 -voiton Kaarinan Ura Basketista, joka sijoittuu ennakkokaavailuissa Suomen viiden parhaan A-poikajoukkueen ryhmään. Karsintaturnaus ja syksyn harjoitusottelut antavat luvan odottaa tiukkoja pelejä SM-sarjassa. Pitää muistaa, että ToPo97 on edelleen "vuoden nuori" joukkue A-poikiin. Sarja alkaa kahden viikon kuluttua. Tarkemmat tiedot peleistä tältä sivustolta. SM-karsinnan otteluraportit ToPo97 alasivustolla.
Vahvalla asenteella esiintynyt Topo Naiset ei antanut mitään saumaa Vedolle. Sarjanousijoista vain McBee pysyi helsinkiläisten perässä. Heta Korpivaara, Didi Pounds ja Niina Laaksonen näyttivät kuinka koripalloa pelataan.
ToPo97 voitti A-poikien SM-karsinnan ensimmäisenä päivänä molemmat ottelunsa. Rahola kaatui aamun ensimmäisessä ottelussa 108-40. Ennakkoon kovemmaksi veikatussa ottelussa Järvenpään Koripalloseuraa vastaan ToPo oli erittäin luja. ToPo murskasi järvenpääläiset 118-50. Viime kaudella joukkueet pelasivat tasaisia vääntöjä valtakunnallisessa ykködivarissa. Turnaus jatkuu sunnuntaina klo 12, kun vastaan tulee Espoon Basket Team. Turnaus huipentuu klo 18 myös puhtaalla pelillä jatkavaa Kaarina Ura Baskettia vastaan. Kaikki topolaiset kannustamaan ToPo97 SM-sarjaan.
Tänään klo 1600 ToPo kohta sarjanousija Vedon Vimpelissä. Ottelu on molemmille ensimmäinen, joten on mielenkiintoista nähdä miten joukkueet ovat saaneet rosterinsa soimaan.
Viikonloppuna Mykissä rytisee. Kaikki topolaiset kannustamaan Torpan Poikia SM-sarjaan karsintaturnauksesta lauantaina ja sunnuntaina 4. - 5. lokakuuta.
Saat kaikista normaalihintaisista palveluista -20% ja tuoteostoista palvelun yhteydessä -30%. Tämä etu on voimassa Hiusfashion Kluuvin pisteessä (Aleksanterinkatu 9) vuoden loppuun saakka, kun kerrot topo yhteyden.
Juniorikortin saa kaikki ToPon kausimaksun maksaneet juniori-ikäiset pelaajat (A-supermikrot) veloituksetta.
Topo Naisten perusrunkoon on liittynyt neljä nuorta lupausta, jotka pelaavat sekä naisten I-divisioonaa että Korisliigaa. Joukkueen apuvalmentajana on lisäksi aloittanut topolaisille hyvin tuttu Jomi Suhonen.
RSS ATOM