Hallitus|Valmentajat

Tervetuloa Torpan Poikien sivuille!

Ajankohtaista

A-pojat Pärnuun (19.2.2014)
Viimeinen EYBL-turnaus ensi viikonvaihteessa
Edellinen trilleri päättyi viime hetkillä Catzin voittoon Kisahallissa. Kuinka sisuuntunut ToPo taistelee tällä erää? ToPo sarjassa kolmantena ja haluaa varmistaa hyvän kotiedun pleikkareihin.
Basket.fi haastattelussa ToPon Laaksonen mainitsee kauden tavoitteekseen mestaruuden. Tammikuun pelaajaksi nimitetty Niina oli täysin pitelemätön. Kaikkiaan 23,7 pistettä, 14,0 levypalloa, 1,3 riistoa, 1,3 blokkia ja 1,0 syöttöä per ottelu.
Viimeisen kuukauden ailahtelevasti pelannut ToPo oli helisemässä ottelun alkutahdeista alkaen. Peli ei kulkenut lainkaan totutulla tavalla, ja Kerava käytännössä vei ja ToPo vikisi. Kaikki kunnia keravalasille, jotka onnistuivat kauttaaltaan ja pelasivat hyvän ottelun. Lopputulos kuvaa pelin luonnetta 85 - 65 (42 - 34).
Varaa heti päivä kalenteriisi. Tulossa monipuolinen korisrieha Kisahallissa. Tarjolla yllätysotteluita, Naisten SM-sarjaa, kisailua jne. Tarkemmat tiedot tapahtumasta Hiihtoloman jälkeen.
ToPo Naiset ja Mehiläinen ovat julkistaneet yhteistyösopimuksen, joka on voimassa v. 2014. Sopimukseen sisältyy optiovuosi. Sopimus kattaa myös ToPo Juniorit Urheilunetin palveluiden osalta. Naisten sopimus sisältää mm. näkyvyyselementtejä, nimetyn lääkärin eli Liikuntaklinikan käytön ja Urheilunetin. Urheilunetti on urheiluseuroille tarkoitettu palvelu, johon voivat liittyä kaikki seuran jäsenet - myös kaikki topolaiset joukkueet ja perheenjäsenet.
ToPon B-tytöt voittivat BC Nokian 66-53 (15-8, 21-12, 16-21, 14-12). Tytöt sarjassa toisena kun neljä kierrosta runkosarjaa jäljellä. Seuraavalla kierroksella vastassa sarjakärki Napo. Peli MYK:ssä 26.2. klo 19.
Raholan Pyrkivä - ToPo 37 - 70 (17 - 36)
B- tyttöjen SM-sarjan peli.
Viime viikonlopun edellinen tappio käännettiin heti ottelun alussa oikealla asenteella raiteelleen. Ottelun lopputuloksena selkeä voitto 71-83 (35-42). Edellisen ottelun ehdoton kuningatar Huiman Brandi Davis pidettiin vahvalla puolustuksella aisoissa. Peren suunnitelmat toimivat, kun Vennu oli Davisin iholla kuin iilimato.
RSS ATOM