Hallitus|Valmentajat

Ajankohtaista

Jo vuosia ollut suomalaisen naiskoripalloilun kiintotähti Dionne ”Didi” Pounds (174 cm) siirtyy Topon Naisiin 1+1 vuoden sopimuksella. Päävalmentaja Pere Klinga on syystäkin innoissaan kotkalaisen Poundsin liittymisestä joukkueeseen.
Topo Naisten valmentaja Kari-Pekka Klinga on valittu koripallon Hall of Fameen! Valinnan on tehnyt Koripallomuseon, Koripallosäätiön ja Suomen Koripalloliiton kokoama raati. Valinta julkaistiin tänään miesten Suomi-Australia- maaottelun yhteydessä.
Venlakaisa Pursiainen (os. Hölttä) jatkaa ToPossa 1+1 vuoden sopimuksella. Pursiaisen liittymisen myötä joukkueen perusrunko on lähes kasassa.
TOPO tytöt (4.8.2014)
Jomi kutsuu 2005-2003 tytöt yhteistreeneihin Munkkiniemen kentälle ti 5.8.klo 14.30-16 ja ke 6.8. klo 16-17.30. to 7.8. klo 14-15.15 Mikro ja minitytöt kokoontuu Kivitorpan kentällä.
Maajoukkuepointti Vilma Kesänen ja ToPo ovat allekirjoittaneet 1+1 vuoden sopimuksen. Sopimus vahvistaa jo ennestään vahvaa Topo Naisten joukkuetta.
Elokuussa minipoikien treenit tiistaina ja keskiviikkona klo 17.00 Meilahden urheilupuistossa.
Viime kaudella vahvan debyyttinsä ToPossa tehnyt laituri Vilja Kesänen jatkaa joukkueessa. Osapuolet ovat erittäin tyytyväisiä sopimukseen.
Viime vuodet ulkomailla pelannut maajoukkuelaituri Heta Korpivaara (185 cm) ja ToPo ovat solmineet yhden kauden mittaisen pelaajasopimuksen. Sopimukseen sisältyy optiovuosi.
ToPo ja Kaisa Valtakari ovat solmineet yhden kauden mittaisen sopimuksen, johon sisältyy optiovuosi. Tuleva kausi on Topo-kasvatin neljäs Topo-paidassa.
ToPo ja Kari-Pekka ”Pere” Klinga ovat jatkaneet SM-naisjoukkueen päävalmentajasopimusta tulevalle kaudelle.
RSS ATOM