Hallitus|Valmentajat

Ajankohtaista

ToPo97 voitti A-poikien SM-karsinnan ensimmäisenä päivänä molemmat ottelunsa. Rahola kaatui aamun ensimmäisessä ottelussa 108-40. Ennakkoon kovemmaksi veikatussa ottelussa Järvenpään Koripalloseuraa vastaan ToPo oli erittäin luja. ToPo murskasi järvenpääläiset 118-50. Viime kaudella joukkueet pelasivat tasaisia vääntöjä valtakunnallisessa ykködivarissa. Turnaus jatkuu sunnuntaina klo 12, kun vastaan tulee Espoon Basket Team. Turnaus huipentuu klo 18 myös puhtaalla pelillä jatkavaa Kaarina Ura Baskettia vastaan. Kaikki topolaiset kannustamaan ToPo97 SM-sarjaan.
Tänään klo 1600 ToPo kohta sarjanousija Vedon Vimpelissä. Ottelu on molemmille ensimmäinen, joten on mielenkiintoista nähdä miten joukkueet ovat saaneet rosterinsa soimaan.
Viikonloppuna Mykissä rytisee. Kaikki topolaiset kannustamaan Torpan Poikia SM-sarjaan karsintaturnauksesta lauantaina ja sunnuntaina 4. - 5. lokakuuta.
Saat kaikista normaalihintaisista palveluista -20% ja tuoteostoista palvelun yhteydessä -30%. Tämä etu on voimassa Hiusfashion Kluuvin pisteessä (Aleksanterinkatu 9) vuoden loppuun saakka, kun kerrot topo yhteyden.
Juniorikortin saa kaikki ToPon kausimaksun maksaneet juniori-ikäiset pelaajat (A-supermikrot) veloituksetta.
Topo Naisten perusrunkoon on liittynyt neljä nuorta lupausta, jotka pelaavat sekä naisten I-divisioonaa että Korisliigaa. Joukkueen apuvalmentajana on lisäksi aloittanut topolaisille hyvin tuttu Jomi Suhonen.
Olisko joku hienosti ottanut tämän kellon talteen?? Ota yhteyttä Malle 0400714392
Viime vuoden pronssijoukkueen kotipeleihin on nyt tilattavissa kaksi erilaista korttia; VIP ja normaalikortti. Tutustu kortteihin liitteessä ja tilaa heti omasi joukkueen sivuilta.
Minipojat ovat aloittaneet sisäkauden! Treenit ovat tiistaina kello 17.45 MYK ja torstaina kello 17.00 Steiner koululla Paraistentie 3 Ruskeasuo. Katso tiedot joukkueet 03-04 poikien sivulta!
RSS ATOM