Hallitus|Valmentajat

Tervetuloa Torpan Poikien sivuille!

Ajankohtaista

TOPO tytöt (4.8.2014)
Jomi kutsuu 2005-2003 tytöt yhteistreeneihin Munkkiniemen kentälle ti 5.8.klo 14.30-16 ja ke 6.8. klo 16-17.30. to 7.8. klo 14-15.15 Mikro ja minitytöt kokoontuu Kivitorpan kentällä.
Maajoukkuepointti Vilma Kesänen ja ToPo ovat allekirjoittaneet 1+1 vuoden sopimuksen. Sopimus vahvistaa jo ennestään vahvaa Topo Naisten joukkuetta.
Elokuussa minipoikien treenit tiistaina ja keskiviikkona klo 17.00 Meilahden urheilupuistossa.
Viime kaudella vahvan debyyttinsä ToPossa tehnyt laituri Vilja Kesänen jatkaa joukkueessa. Osapuolet ovat erittäin tyytyväisiä sopimukseen.
Viime vuodet ulkomailla pelannut maajoukkuelaituri Heta Korpivaara (185 cm) ja ToPo ovat solmineet yhden kauden mittaisen pelaajasopimuksen. Sopimukseen sisältyy optiovuosi.
ToPo ja Kaisa Valtakari ovat solmineet yhden kauden mittaisen sopimuksen, johon sisältyy optiovuosi. Tuleva kausi on Topo-kasvatin neljäs Topo-paidassa.
ToPo ja Kari-Pekka ”Pere” Klinga ovat jatkaneet SM-naisjoukkueen päävalmentajasopimusta tulevalle kaudelle.
Topo Naiset on solminut tulevan sarjakauden mittaisen pelaajasopimuksen Niina Laaksosen kanssa. Useasti vuoden MVP:ksi valittu väkivahva sentteri Laaksonen jatkaa näin kolmatta kauttaan Kisahallissa.
Värikkäiden ja haastavien vaiheiden jälkeen ToPo sai sarjapaikan lunastettua. Tahtomme oli kova jatkamiseksi, ja vaikka meille tuli yllättäviä takaiskuja viimehetkellä, saimme velvoitteet suoritettua, myhäilee GM Markku Saarikoski. Nyt alamme koota joukkuetta, ja lähdemme viettämään Juhannusta, jatkaa Saarikoski.
Koripalloliitto myönsi viime torstain hallituksen kokouksessaan ToPolle sarjapaikat miesten liigaan (Seagulls), miesten B divisioonaan (HBA Märsky) ja naisten I divisoonaan. Naiset saivat paikan ehdollisena.
RSS ATOM