Ajankohtaista

ToPon Dionne Pounds palkittiin Kisahallissa ennen Pyrintö-ottelua sunnuntaina. Jo kolmas kuukauden pelaaja -palkinto ToPon Naisille! Naisten Korisliigan tunnustuksen jakoi ToPon puheenjohtaja Kari Leppänen.
Naisilla on työntäyteinen helmikuu edessä korisliigassa sillä edessä on peräti kolme perättäistä tuplaviikonloppua. Ensimmäisenä viikonloppuna vastaan asettuvat PeKa ja Pyrintö.
Ura Basket - ToPo 71-83 (38-39)
Didin huikea pelivire tammikuussa noteerattiin myös koripalloliitossa, sillä Didi rankattiin tammikuun parhaaksi pelaajaksi Naisten Koriliigassa. Valinta täydentää ToPon tehokolmikon Korpivaara-Laaksonen-Pounds meriittilistaa. Heta pokkasi lokakuussa samaisen kunnian ja Niina puolestaan marraskuussa.
ToPo Naisilla oli tiukka tuplaviikonloppu. Lauantaina haettiin voitto Vimpelistä 67-72 ja sunnuntaina kaatui hallitseva mestari Catz Kisahallissa 77-62.
PuHu - ToPo 86-84 (50-37)
ToPo Naisilla on edessään tuplaviikonloppu. Ensimmäinen osa käydään Vimpelissä ja toisessa kamppaillaan Kisahallissa kun Catz Lappeenrannasta saapuu Kisahalliin. Ottelut aloittavat runkosarjan viimeisen kierroksen, joten taistelu asemista pudotuspeleissä kiihtyy.
Lauantaina 31.1. kello 15.40 Kampin Liikuntahallissa ToPo-HNMKY C-poikien ottelu. Paikalla kahvio. Tervetuloa!
RSS ATOM