Hallitus|Valmentajat

Ajankohtaista

ToPo Naiset avasi Naisten korisliigan kevätkauden kahdella vierasottelulla ja toi niistä tuliaisian yhtä monta voittoa. Lauantaina kaatui Honka Espoossa lukemin 95-83 ja sunnuntaina haettiin voitto Forssasta pistein 88-68. Korpivaara oli pokkasi parhaan pelaajan palkinnot molemmista otteluista.
ToPo - KTP 82-71 (37-33)
Tervetuloa seuraamaan kevätkauden avausottelua Topo II-Honka Akatemia B-Kisikselle su 11.1.klo 12.00.
ToPo-06 joukkue pelasi voitokkaasti kaksipäiväisen turnauksen Helmicenterissä. Vastustajat kaatuivat yksitellen selvälukuisesti aina finaalia myöten, jossa vastassa oli rakas paikallisjoukkue Muki. Hieno turnaus, hyvä fiilis, ja raikuva kannustus. Hyvä ToPo!
Naisten korisliigan kevätkausi alkaa ToPolla tuplakierroksella. Lauantaina joukkue matkaa Tapiolaan Hongan vieraaksi ja sunnuntaina Forssaan. Ensimmäinen kotiottelu on 17.1 Kisahallissa Turun Rientoa vastaan.
ToPo - KTP, la 10. tammikuuta klo 16.15 Munkkiniemen yhteiskoululla.
ToPon Naisten joukkue tapasi Joulupukin! Pukki pistäytyi joulukiireiltään tervehtimässä joukkuetta Kisahallissa. Kaikki suostuivat yhteiseen kuvaan :) - Oikein hyvää Joulua kaikille! Tammikuussa taas nähdään!
Äänekoskella oli jouluinen maisema kuin satukirjasta ja siitäkös sateiseen ja synkkään Helsinkiin tottuneet ToPon naiset hämmästyivät. Sarjapisteet jäivät Huimalle lukemin 93-81 ja samalla Huima siirtyi sarjataulukossa ToPon edelle.
RSS ATOM