Ajankohtaista

ToPo mukana kauden avausturnauksessa 9 joukkueen voimin.
ToPon vuosikokous (18.8.2015)
Kolme kautta ToPossa viihtynyt Vilma aloittaa Euroopan valloituksen Espanjassa. Espanjan sarja on yksi kovimmista Euroopassa ja Ferrol sijoittui viime kaudella sarjassaan seitsemänneksi, joten kovaa kyytiä on Vilmalla tiedossa.
Pelaamisen riemua, hauskaa yhdessä jälleen kerran. Tampereelta oli hyvä aloittaa tämä kausi ja mikä parasta, vielä turnausvoitolla. Finaalissa kaatui Pantterit 60-36. Joukkue oli myös kannustamassa Susijengiä Hakametsän hallissa, jossa tunnelma ja meteli oli aivan mieletön. 06-ryhmän treenit alkavatkin sitten pikkuhiljaa ensi viikolla. Tällä viikolla pidetään hauskaa ToPo leirillä. Topo 06 joukkueen kuulumisia voit seurata myös facebook sivuilta topo05/06- joukkue
Tervetuloa mukaan ToPon kauden avaus syysleirille Ma-Pe 3.8.-7.8.
Koripalloliitto myönsi yhdeksälle seuralle sarjalisenssin naisten Korisliigaan. ToPon naisjoukkueelle sarjapaikkaa ei myönnetty. ToPo on liiton päätöksestä ihmeissään eikä voi ymmärtää perusteluita, joiden mukaan sarjalisenssiyksikkö hylkäsi ToPo Juniorit ry:n hakemuksen sen taustayhteisön Naiskoripallon Tuki ry:n puutteellisten tietojen vuoksi.
Elokuussa alkaa jälleen Biddy Basketin 1.n vaiheen leiritykset joista kaksi järjestetään Helsingissä.
RSS ATOM