Hallitus|Valmentajat

Ajankohtaista

Topo Naiset tarjoaa kaikille koululaisille ilmaisen sisäänpääsyn hiihtoloman kunniaksi. Vanhemmat mukaan lastensa kanssa kannustamaan ToPo voittoon. Kisahalli nyt lauantaina klo 1600.
Jos viime viikonlopun koitokset olivat vaikeita, ei tulevana viikonloppuna ole ainakaan helpompaa luvassa ToPo Naisille. Tietysti toivotaan, että taso olisi ToPon osalta ainakin hiukan parempi! :D Toisen tuplaviikon vastustajina ovat Huima ja Pyrintö.
Ensimmäinen helmikuun tuplaviikonloppu päättyi vaiherikkaiden tapahtumien jälkeen tavoitteiden mukaan kahteen voittoon.
ToPon Dionne Pounds palkittiin Kisahallissa ennen Pyrintö-ottelua sunnuntaina. Jo kolmas kuukauden pelaaja -palkinto ToPon Naisille! Naisten Korisliigan tunnustuksen jakoi ToPon puheenjohtaja Kari Leppänen.
Naisilla on työntäyteinen helmikuu edessä korisliigassa sillä edessä on peräti kolme perättäistä tuplaviikonloppua. Ensimmäisenä viikonloppuna vastaan asettuvat PeKa ja Pyrintö.
Ura Basket - ToPo 71-83 (38-39)
Didin huikea pelivire tammikuussa noteerattiin myös koripalloliitossa, sillä Didi rankattiin tammikuun parhaaksi pelaajaksi Naisten Koriliigassa. Valinta täydentää ToPon tehokolmikon Korpivaara-Laaksonen-Pounds meriittilistaa. Heta pokkasi lokakuussa samaisen kunnian ja Niina puolestaan marraskuussa.
ToPo Naisilla oli tiukka tuplaviikonloppu. Lauantaina haettiin voitto Vimpelistä 67-72 ja sunnuntaina kaatui hallitseva mestari Catz Kisahallissa 77-62.
RSS ATOM