Ajankohtaista

Viime viikonloppuna Naisten Korisliigakauden aloittanut ToPo jatkaa pelejään lauantaina, kun joukkue matkustaa Lappeenrantaan Catzin vieraaksi. Ottelu alkaa lauantaina klo 14 Lappeenrannan Urheilutalolla.
Yhtenä suurena ennakkosuosikkina Naisten Korisliigakauteen lähtenyt Peli-Karhut Kotkasta saapui Munkkiniemeen lauantai-illaksi.
Lauantaina odotus päättyy ja naisten Korisliiga käynnistyy ToPon osalta pitkän kevään sekä kesän jälkeen. ToPo saa kauden avauksessaan Munkkiniemeen vieraaksi heti kaikista kovimman mittarin Peli-Karhujen muodossa.
Peruskurssi 1 on erotuomarikoulutuksen ensimmäinen kurssi ja se on kestoltaan n. 6 tuntia. Kurssin hyväksytysti suorittaneet tulevat toimimaan Tason 1 erotuomareina alueen virallisissa nuorten sarjaotteluissa.
Nyt on oiva mahdollisuus tukea nuoria, lahjakkaita urheilijoita, jotka näyttävät esimerkillään mitä pitkäjänteisellä työllä ja oikealla asenteella voi saavuttaa.
Wanhan ToPon ainaisjäsen Nikolai Krjukoff on poistunut keskuudestamme.
Perinteiset ToPo Päivät jäivät keväällä koronan takia pitämättä, mutta edelliskauden ansioituneimmat pelaajat, valmentajat ja seura-aktiivit palkittiin Season Start Campilla, Kisakalliossa.
Rousku tulee toimimaan lisäksi seuran 2008 poikien valmentajana sekä juniorileirien vastuuvalmentajana.
Heittokisa, palkintoja, kausikortit kampanjahinnoin, ToPo-tuotteita, kaffee ja pullaa! Tervetuloa ToPon standille ostarille La 8.8. klo 9-15
Uutiskirje nro 2 on ulkona. Käy tsekkaamassa seuran kuulumiset ja liity mukaan postituslistalle niin pysty ajantasalla seuran toiminnasta!
RSS ATOM