Hallitus|Valmentajat

Ajankohtaista

Naiset ja miehet kärsi tappion avausotteluissa. Mykissä hieno tunnelma lauantai-illan kamppailuissa.
Naisten joukkueen kokoonpano on Lauran ja Hannan myötä paketissa! Kausi alkaa huomenna lauantaina 6.10. klo 15:00 Mykissä! Avausottelu on #punainenkorttikiusaamiselle -kampanjaottelu.
ToPo Naisten kokoonpano vahvistuu! Joukkue sai kuluneella viikolla mieluisia uutisia kun kaksi amerikkalaispelaaja allekirjoitti sopimuksen kaudelle 2018-2019.
Turun Riennon kasvatti (-1996) tuo ToPon peliin kaivattua monipuolisuutta pitkään päähän
Tiistaina 11.9. miesten ensimmäinen pre season ottelu Mykissä klo 19:20!
Juuso Kauppinen ja Baboucarr Ceesay jatkaa ToPossa. Tähtipaitojen uusina pelureina nähdään kokenut HL Coleman ja takamies Oskari Virolainen.
ToPo Naisten takakenttä sai mahtavia uutisia kun edelliskauden pyörremyrskykaksikko Laura Juhola ja Noora Lakaniemi solmivat vuoden jatkosopimukset. Uutena kasvona tähtipaidassa nähdään nuori ja taitava, Lisa Ceker.
Torpan Poikien miesten edustusjoukkueen pre season on täydessä vauhdissa. Kesätreenejä on vedetty uuden valmennustiimin johdolla niin Kisiksen parketilla, Paltsin kentällä kuin joogaa Munkan “Härkähaka”-puistossa naisten edustusjoukkueen kanssa.
Kilpailun lähtöajat julkaistu! Ensimmäinen lähtö klo 13.00 tiistaina 3.7. Helsingin Golfklubilla.
ToPo Naiset nousee naisten Korisliigaan takanaan kolme kautta 1-divisioonassa, joista viimeinen päättyi dominoivaan mestaruuteen. Joukkueen kokoaminen on hyvässä vauhdissa ja viime kauden pelaajista sopimukset ovat toistaiseksi Meriem Eerikinharjun, Siiri Ukkosen, Jessi Johanssonin, Mirka Kilpijärven ja Linda Hemmanin kanssa.
RSS ATOM