Suomisport

ToPo Juniorit ry on liittynyt Olympiakomitean ylläpitämään Suomisport palveluun. 

Suomisportin on koko urheiluyhteisön yhteinen, nykyaikainen ja helppokäyttöinen digitaalinen urheilupalvelu. Mukana on jo yli 1600 seuraa ympäri maan. Palvelun kautta pääset kätevästi hallinnoimaan omaa ja lastesi sporttiarkea suoraan yhdestä palvelusta.

Seuran yhteiset tapahtumat ja toimintamaksut tullaan jatkossa tekemään kootusti Suomisportin kautta. Kesän ja alkusyksyn aikana joukkueiden on tarkoitus siirtyä Nimenhuuto-palvelusta käyttämään Suomisporttia, jolloin joukkueen toiminnan ydinasiat saadaan yhden palvelun alle.


Mitä siis kuuluu nyt lapsen vanhempana tehdä?

Mene sivuille www.suomisport.fi tai lataa maksuton applikaatio sovelluskaupasta hakusanalla Suomisport.

Tämän jälkeen toimi alla olevan ohjenuoran mukaan:

 1. Paina ”kirjaudu”-painiketta ja luo itsellesi sportti ID-tunnus järjestelmään
 2. Lisää huollettava lapsesi järjestelmään ja hänelle puhelinnumero ja sähköposti
 3. Pyydä oman joukkueesi joukkueenjohtajalta suora liittymislinkki joukkueen Suomisport-ryhmään

Mikäli molemmat huoltajat haluavat ottaa Suomisportin käyttöön ja nähdä lapsen harrastukseen liittyvät kalenterit, viestit ja maksut, niin toimi seuraavalla tavalla:

 1. Luokaa myös toiselle huoltajalle oma erillinen ID-tunnus.
 2. Tämän jälkeen ensimmäinen vanhempi, jolla huollettava on jo liitettynä, pyytää kytkemään lapsen ID:n toisen vanhemman ID:n kanssa.
 3. Pyynti tapahtuu www.suomisport.fi sivuilta (toimi nettiselaimen kautta) lähettämällä viesti asiakaspalveluun ”Ota yhteyttä” otsikkoa painamalla. Myös heti etusivulla ennen kirjautumista palveluun löytyy painike ohje/tuki, jonka kautta viestin saa lähetettyä.
 4. Täytä kaavake seuraavin tiedoin:
  1. Henkilökäyttäjä
  2. Jäsenyydet
  3. Nimesi
  4. Sähköpostiosoite
  5. Aihe: Toisen huoltajan lisääminen
  6. Muu organisaatio
  7. ToPo Juniorit ry
  8. Kuvaus: Haluamme lisätä lapsellemme toisen huoltajan järjestelmään. Toisen huoltajan nimi ”Matti ToPolainen” ja huoltajan ID-tunnus ”12345678”. Lapsen nimi on ”Anselmi Torpanpoika” ja ID-tunnus ”12345678”.
  9. Klikkaa ”En ole robotti” ja Lähetä

Suomisport palveluun liittyviin kysymyksiin vastaa Lea Harju torpanpojat.info@gmail.com, 041 527 1880.


Toistaiseksi palvelussa pääset ilmoittautumaan seuraaviin seuran tapahtumiin ja harjoitusjaksoihin.

Suomisportin kautta hoidat myös toimintamaksut yllä oleviin tapahtumiin sekä jatkossa myös seuran kausimaksut. Seura tiedottaa kausimaksuista lisää elokuun alussa.FAQ

 1. Mitä jos lapsellani ei ole puhelinta eikä sähköpostia?
 • Tässä tapauksessa juniori ei voi käyttää palvelua itsenäisesti, vaan palvelua käytetään vanhemman toimesta. Tämä on normaalia varsinkin nuorimmilla junioreilla, mutta yli kouluikäisille olisi toivottavaa saada tunnukset omilla tiedoilla palveluun.
 1. En löydä tapahtumalinkkiä tai joukkuettani järjestelmästä?
 • Joukkueenjohtajalta saat suoran liittymislinkin joukkueen Suomisport-ryhmään. Mikäli linkki ei toimi, ota yhteyttä Lea Harjuun torpanpojat.info@gmail.com, 041 527 1880.