tytöt 2009

Tämä joukkue suorastaan puhkuu intoa päästä pelikentille, taitoakaan ei näiltä tytöiltä puutu! Viime kaudella tytöt pelasivat täysillä eteläisen alueen 1., 2. ja 3. divarissa hyvällä vauhdilla, vaikka kausi kaikilta kesken jäikin. Ja ennen kaikkea, joukkuekavereiden kanssa on aina kivaa ja nauru raikaa. 

Tytöt pelaavat kaudella 2020-2021 kahdessa eri sarjassa, eteläisen alueen T09 II-divarissa yhdellä ja T09 III-divarissa kahdella joukkueella. Tyttöjä on joukkueessa hyvä määrä, joten kolmessa joukkueessa pelaaminen mahdollistaa sen, että kaikki saavat paljon peliaikaa ja jokainen pääsee kehittymään. 

Tytöillä on tukenaan huikea ja kokenut valmentajapari; Jade ja Kikka varmistavat, että treeneissä ja peleissä opitaan koripallon parhaat salat ja pidetään hyvää menoa yllä.

Osa tytöistä on aloittanut koriksen jo monta vuotta sitten, osalle laji on uudempi tuttavuus. Uudet pelaajat otetaan joukkueessa aina ilolla vastaan!

Koripallo on loistava harrastus kaiken ikäisille tytöille ja pojille. Se kehittää fysiikkaa, ryhmäviestintätaitoja, antaa unohtumattomia kokemuksia ja pelikavereista voi tulla elinikäisiä ystäviä.

Vielä mahtuu mukaan uusia koripalloilijan alkuja! Mukaan voit tulla saapumalla paikalle harjoituksiin ja ilmoittautumalla siellä valmentajalle tai klikkaamalla tähän linkkiin pääset täyttämään ilmoittautumiskaavakkeen.

Varusteina tarvitset T-paidan, shortsit, sisäpelikengät ja vesipullon. Harjoituksista saa lainaksi pallon tai pallon voi myös ostaa omaksi edulliseen hintaan.


Harjoitusvuorot (alkaen ma 4.10.):

Ti klo 16:45-18, Högstadie, Solnantie 18-20 (sis.käynti Kadentieltä)

Ke klo 18:30-19:30, Munkkiniemen Yhteiskoulu

Pe klo 17-19, Pikku Huopalahden ala-aste

La klo 9-11, Munkkiniemen Yhteiskoulu

Yllä olevat salivuorot ovat syyskaudelle 2021. Kevätkauden 2022 salivuorot julkaistaan marraskuun loppuun mennessä.

SYYSKUUN POIKKEUSAJAN VUOROT SAAT JOUKKUEENJOHTAJALTA TAI VALMENTAJALTA!


Päävalmentaja:

Hanot Zabaleta
hanotzabaleta@gmail.comVALMENTAJAT:

Kikka Nordberg, kirsi.nordberg@fazer.com, +358 40 558 0526

Sampo PennanenJoukkueenjohtaja:

Katri Heinonen, katri.heinonen@icloud.com, +358 50 555 1524