Tytöt 2008

TERVETULOA U13 JOUKKUEEN MUKAAN

On monenlaisia joukkueita, ja sitten on ToPo T08! Tässä 2008 syntyneiden jengissä sekä korikseen että hyvään yhteishenkeen panostetaan poikkeuksellisen paljon.

Urheilijana kasvaminen ei tapahdu itsestään, vaan tietoisilla valinnoilla ja määrätietoisella työllä. Tämä on valmentajiemme Eerikin ja Annan sydämen asia, ja se näkyy myös kentällä. Pelit voitetaan ja hävitään yhdessä, harjoituksissa treenataan tosissaan mutta ilolla, kavereita ollaan myös kentän ulkopuolella ja uudet pelaajat otetaan sydämellisesti vastaan osaksi Topo-perhettä. 

Kaudella 2020-2021 joukkueessamme pelaa 18 energistä ja iloista tyttöä, joiden pelilliset taidot karttuvat koko ajan huimasti. Joukkue harjoittelee 4 kertaa viikossa. 

Vielä mahtuu mukaan uusia pelaajia mukaan! Mukaan voit tulla saapumalla paikalle harjoituksiin ja ilmoittautumalla siellä valmentajalle tai klikkaamalla tähän linkkiin pääset täyttämään ilmoittautumiskaavakkeen. 

Varusteina tarvitset vain T-paidan, shortsit, sisäpelikengät ja vesipullon. Harjoituksista saa lainaksi pallon ja tämän voi harrastuksen jatkuessa ostaa omaksi edulliseen hintaan. 


Valmentajat:

Eerik Huitti, eerik.huitti@gmail.com

Anna Ahlava, akahlava@gmail.com


Joukkueenjohtaja:

Evi Honkanen, evihonkanen@gmail.com

Rahastonhoitaja:

Raija Lilius