Tytöt 2006-2007

Joukkueemme on tälläkin kaudella taitavissa espanjalais-suomalaisissa käsissä. Päävalmentajana jatkaa Adrian Reyes tukenaan Mia Gardziella ja Kikka Nordberg. Lisäavuksi on myös saatu upea esikuva, viime kaudella kansainvälisen peliuransa lopettanut Vilma Kesänen.

Joukkueen kova työ on tuottanut tulosta. Tytöt pelaavatkin molemmissa ikäluokissa korkeimmalla mahdollisella sarjatasolla: U15 Robert Petersen Cupia (SM) ja U14 SM-sarjassa. Osallistumme lisäksi U16 ikäluokan alueen sarjoihin. ToPon hengen mukaisesti jokaiselle seuran pelaajalle yritetään aina löytää oikea taso pelata ja harjoitella, näin joukkueen mukana on myös nuoremmista ja vanhemmista ikäluokasta pelaajia.

Joukkue harjoittelee neljä kertaa viikossa ja osa treeneistä on jaettu pienempiin ryhmiin. Treenien lomassa valmentajat ovat tsempanneet pelaajia motivaatiopuheillaan ”You are so much better than you think you are!”. Tässä iässähän nuoret löytävät helposti muitakin mielenkiinnon kohteita kuin koriksen. Rosterimme on kuitenkin pysynyt laajana, myös uusia pelaajia on tullut tällä kaudella joukkueeseemme. Jatkossakin ovemme ovat auki uusille pelaajille.

Treenisalin reunalle on tällä kaudella meidän kaikkien iloksi ilmestynyt ihana uusi maskotti, Adrianin hurmaava tyttö América.


Kutsumme niin uudet kuin jo aikaisemmin koripalloa harrastaneet mukaan joukkueen treeneihin. Tervetuloa tutustumaan koripalloharrastukseen!


PÄÄVALMENTAJA

Adrian Reyes


VALMENTAJAT

Kirsi Nordberg, Mia Gardziella ja Vilma Kesänen

Joukkueenjohtajat

Kaisa Mensonen, Tuija Ahti ja Tessa Lybeck

Rahastonhoitaja

Liisa Latva

Buffetvastaavat

Jenny Kantero ja Tiina Talvitie


Yhteydenotot

kaisa.mensonen(at)leipatiedotus.fi (2006 syntyneet)

tuija.ahti1(at)gmail.com (2007 syntyneet)