Tytöt 2004-2005

Yhteiskuvassa Tytöt U17 ja U19

Tyttöjen U17 joukkue koostuu 13 2006-2004 syntyneestä pelaajasta. Tytöt treenaavat neljä kertaa viikossa U19 tyttöjen kanssa ja pelaavat viikonloppuisin U17 valtakunnallista ykkösdivaria sekä U19 pelaajien kanssa naisten nelosdivaria.

U17 tyttöjen joukkuepelin huimasta kehityksestä kuiskaillaan jo pitkin kaupunkia. Tuomaritkin ovat tulleet pelien jälkeen kehumaan tyttöjen suoritusta ja jokaisesta pelistä ollaan opittu koriksesta taas lisää. U17 jengiä yhdistää halu kehittyä yksilöinä, kehittyä joukkueena ja tietysti pelailla niin paljon kuin suinkin mahdollista. Tyttöjen todella kova treenimotivaatio on tuottanutkin tulosta, sillä syksyn pelien jälkeen tytöt pääsevät joulutauolle ansaittuaan valtakunnallisesta sarjasta viisi makeaa voittoa ja nolla häviötä!

Näillä mimmeillä on joukkuehenki kohdallaan ja tiivis porukka viettää koriksesta vapaat illatkin yhdessä chillailen ja tietysti lisää koripalloa seuraten. Peleissä ja treeneissä kannustetaan aina täysiä ja joukkuetovereiden onnistumisia tuuletetaan vaihtopenkiltä. U17 tytöt tunnistaakin kaukaa kovaäänisistä “VAMOS” tsemppihuudoistaan.

Toivotamme tervetulleeksi uudet pelaajat mukaan iloiseen joukkueeseemme!


Päävalmentaja

Enni Talvitie, enni.talvitie@gmail.com


Valmentajat

Anja Suomalainen

Joukkueenjohtajat

Janne Kuusela, Matti Joensuu