Torpan Poikaset 2015-2016

Tervetuloa Torpan Poikasten sivuille!

Poikasten joukkue on tarkoitettu 2015-2016 syntyneille tytöille ja pojille.

Koripallo on loistava harrastus kaiken ikäisille tytöille ja pojille. Se kehittää fysiikkaa, ryhmäviestintätaitoja, antaa unohtumattomia kokemuksia ja pelikavereista voi tulla elinikäisiä ystäviä.

Poikasissa harjoitellaan pojat ja tytöt yhdessä pilke silmäkulmassa. Harjoituksissa opetellaan niin koripallon saloja, ryhmätaitoja, leikitään lukuisia leikkejä ja tutustutaan uusiin kavereihin. Koripalloa pelataan harjoituksissa etenevässä määrin ja viime kaudella Poikaset jopa pelasivat oman näytösottelun miesten edustusjoukkueen ottelun puoliajalla!

Poikaset harjoittelevat kahdesti viikossa, mutta mukana voi olla myös vain kerran viikossa mikäli se tuntuu toimivammalta ratkaisulta harrastuksen osalta. Harjoitusten ohjattu osuus on 45 minuuttia klo 16:40-17:25 ja ensimmäiset 10 minuuttia ovat loistavaa aikaa lasten ja vanhempien viettää yhdessä aikaa kentällä jolloin lapset pääsevät näyttämään isille ja äideille mitä osaavat korispallon kanssa tehdä. :)

Harjoitustapahtumissa pyritään siihen että vanhemmat olisivat ohjatun osuuden aikana pois kentän laidalta ja harjoitusten seuraaminen tapahtuukin mainiosti yläkatsomosta. Samalla ymmärrämme myös lapsien tarvetta vanhempien läheisyyteen varsinkin uusissa ympyröissä, joten tämä ei ole lukkoon lyötyä ja tavoitteena onkin että muutamien harjoitusten jälkeen lapset oppisivat luottamaan valmentajiin siten että vanhempien läsnäoloa ei enään niin osata kaivata välittömästä läheisyydestä.

Joukkueella on loistavat valmentajat ja harjoituksissa on aina mahtava meno päällä. Koripallon pitää olla kivaa onkin joukkueen motto! :)

Vielä mahtuu mukaan uusia koripalloilijan alkuja! Mukaan voit tulla saapumalla paikalle harjoituksiin ja ilmoittautumalla siellä valmentajalle tai klikkaamalla tähän linkkiin pääset täyttämään ilmoittautumiskaavakkeen.

Varusteina tarvitset vain T-paidan, shortsit, sisäpelikengät ja vesipullon. Harjoituksista saa lainaksi pallon ja tämän voi myös ostaa omaksi edulliseen hintaan.HARJOITUKSET 2020-2021:

Ma klo 16:30-17:30 MYK, Laajalahdentie 21

Pe klo 16:30-17:30 MYK, Laajalahdentie 21


Valmennustiimi:

Jomi Suhonen + apuvalkut

jomi.suhonen@topo.fi, 050-354 4848


Joukkueenjohto:

Lea Harju

torpanpojat.info@gmail.com