Torpan Poikaset 2016-2017

Seura on siirtynyt SUOMISPORTTIIN! 

Ilmoittautuminen joukkueen toimintaan TÄÄLTÄ.

Tervetuloa Torpan Poikasten sivuille!

Poikasten joukkue on tarkoitettu 2016-2017 syntyneille tytöille ja pojille.

Koripallo on loistava harrastus kaiken ikäisille tytöille ja pojille. Se kehittää fysiikkaa, ryhmäviestintätaitoja, antaa unohtumattomia kokemuksia ja pelikavereista voi tulla elinikäisiä ystäviä.

Poikasissa harjoitellaan pojat ja tytöt yhdessä pilke silmäkulmassa. Harjoituksissa opetellaan niin koripallon saloja, ryhmätaitoja, leikitään lukuisia leikkejä ja tutustutaan uusiin kavereihin. Koripalloa pelataan harjoituksissa etenevässä määrin ja viime kaudella Poikaset jopa pelasivat oman näytösottelun miesten edustusjoukkueen ottelun puoliajalla!

Poikaset harjoittelevat kerran viikossa. Harjoitusten ohjattu osuus on 45 minuuttia klo 17-17:45 ja vuoroa ennen on kymmenisen minuuttaia 10 loistavaa aikaa lasten ja vanhempien viettää yhdessä aikaa kentällä, jolloin lapset pääsevät näyttämään isille ja äideille mitä osaavat korispallon kanssa tehdä. :)

Harjoitustapahtumissa pyritään siihen että vanhemmat olisivat ohjatun osuuden aikana pois kentän laidalta ja harjoitusten seuraaminen tapahtuukin salin näyttämöltä. Samalla ymmärrämme myös lapsien tarvetta vanhempien läheisyyteen varsinkin uusissa ympyröissä, joten tämä ei ole lukkoon lyötyä ja tavoitteena onkin että muutamien harjoitusten jälkeen lapset oppisivat luottamaan valmentajiin siten että vanhempien läsnäoloa ei enään niin osata kaivata välittömästä läheisyydestä.

Joukkueella on loistavat valmentajat ja harjoituksissa on aina mahtava meno päällä. Koripallon pitää olla kivaa onkin joukkueen motto! :)

Ilmoittaudu mukaan TÄÄLTÄ!

Seurassamme on kahden viikon maksuton kokeilujakso. Kausimaksuista lisää informaatiota löydät täältä.Harjoitusvuorot:

Ti klo 17-17:45, Lågstadie (Munkkiniemen ruotsalainen ala-aste, Lokkalantie 9)

Sisäänkäynti saliin koulun päädyn ulkoportaista.

Harjoitusvuorot ovat syyskaudelle 2021. Kevätkauden 2022 harjoitusvuorot julkaistaan marraskuun loppuun mennessä.


Valmennustiimi:

Jomi Suhonen + apuvalkut

jomi.suhonen@topo.fi, 050-354 4848


Joukkueenjohto:

Lea Harju

torpanpojat.info@gmail.com, 041-5271880