Supermikrotytöt 2014-2015

TERVETULOA MUKAAN TOPON SUPERMIKROTYTTÖIHIN! 

Koripallo on loistava harrastus kaiken ikäisille! Se kehittää fysiikkaa, ryhmäviestintätaitoja, antaa unohtumattomia kokemuksia ja pelikavereista voi tulla elinikäisiä ystäviä.

Hyvin mahtuu vielä mukaan 2014-2015 syntyneitä tyttöjä pelaamaan koripalloa ja pitämään hauskaa!

Supermikrot harjoittelevat kahdesti viikossa, mutta mukana voi olla myös vain kerran viikossa mikäli se tuntuu toimivammalta ratkaisulta harrastuksen osalta. Suosittelemme kuitenkin osallistumaan toimintaan molempina harjoituspäivinä, jotta oppii paremmin tuntemaan joukkuekavereita ja samalla taitojen kehittyminen tapahtuu mahdollisimman samaan tahtiin muiden kanssa.

Vielä mahtuu mukaan uusia koripalloilijan alkuja! Mukaan voit tulla saapumalla paikalle harjoituksiin ja ilmoittautumalla siellä valmentajalle tai klikkaamalla tähän linkkiin pääset täyttämään ilmoittautumiskaavakkeen.

Varusteina tarvitset vain T-paidan, shortsit, sisäpelikengät ja vesipullon. Harjoituksista saa lainaksi pallon ja tämän voi myös ostaa omaksi edulliseen hintaan.


Harjoitusvuorot:

Ma 16:45-17:45, Högstadie (Munkkiniemen ruotsalainen yläaste, Solnantie 18-20)

Pe klo 18-19, Pikku Huopalahden ala-aste, Tilkankatu 19

Högstadien saliin sisäänkäynti koulun sisäpihalta Kadetintien puolelta. Pikku Huopalahden koulun saliin sisäänkäynti koulun sisäpihalta. 

Yllä olevat harjoitusvuorot ovat kevätkaudelle 2022.Valmennustiimi:

Jomi Suhonen + apuvalkut

jomi.suhonen@topo.fi

050-3544848


Joukkueenjohtaja:

Lea Harju

torpanpojat.info@gmail.com